Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Santos'la son idman! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular sahada ısınma hareketlerinin ardından salona geçerek burada kuvvet çalışması yaptı. Ardından yeniden sahaya dönen oyuncular, çeşitli istasyonlardan oluşan dayanıklılık çalışmasıyla antrenmanı noktaladı.

        Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Topuz, takımdan ayrı olarak bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada yaptığı çalışmalarla idmanı tamamdı.

        Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal, Miroslav Stoch ve Gökay Iravul antrenmanda yer almadı.

        Arsenal'a transfer olan Andre Santos da idmana katıldı.

        BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

        Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı.

        Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, kulüp yönetim kurulu üyeleri, şubelerin sporcu ve idarecileri ile divan kurulu üyeleri katıldı.

        Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından bayramlaşma törenine katılan futbol takımı ise ilgi odağı oldu.

        Sarı-lacivertli kulübün bayramlaşma töreninde Yüksek Divan Kurul Başkanı Yüksel Günay'ın yanı sıra, kulüp yönetim kurulu üyeleri Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım, Mithat Yenigün, Semih Özsoy, Ünal Uzun, Yasemin Merçil, Hakan Dinçay, Turhan Şahin de hazır bulundu.

        FUTBOL TAKIMINA BÜYÜK İLGİ

        Futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma sürecinde sıkıntılı günler geçiren futbol takımı, bayramlaşma töreninde büyük ilgi gördü.

        Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmandan sonra bayramlaşma törenine katılan futbol takımında başta kaptan Alex ve teknik direktör Aykut Kocaman olmak üzere futbolcular alkışlarla karşılandı.

        Bayramlaşma törenine katılan diğer şubelerin sporcuları ile divan kurulu üyeleri ve aileleri, Alex, Aykut Kocaman ve futbolcularla hatıra fotoğrafları çektirdi. Salonda çekilen toplu fotoğrafta yöneticiler ile bütün branşların sporcuları biraraya gelerek birlik beraberlik mesajları verdiler.

        Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları İsmail Kartal ile Fahrudin Ömeroviç, Fenerbahçe Ülker Antrenörü Neven Spahija ve yardımcısı Ertuğrul Erdoğan ile sohbet etti.

        Yöneticilerin de bayramlaşmaya katılan üyelerle, yaşanan sıkıntılı süreçle ilgili sohbet ettikleri görüldü.

        GÜNAY: ''İÇİMİZ BURUK, ÜZÜNTÜLÜYÜZ''

        Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, güzel bir bayramlaşma töreni olduğunu belirterek, ''İçimiz buruk, üzüntülüyüz'' dedi.

        Bayramlaşma törenini değerlendiren Günay, 327 divan kurulu üyesinin ve 411 lisanslı sporcunun törene katıldığını bildirerek, ''Bayramlaşma çok iyi geçti. Basketbol takımımız geldi. İçimiz buruk, üzüntülüyüz. İnşallah düzelecek diyoruz. Bunlar kalmayacak diyoruz. Allah yardımcımız olsun'' dedi.

        Yönetim kurulunun aldığı kararla olağanüstü genel kurul yapılacağı hatırlatılarak yöneltilen muhalefetten seçim seslerinin yükseldiği sorusuna ise Günay, ''Gayet normal. Muhalefet de gelecek, yaşanan süreçte yönetimin hatası var mı yok mu söyleyecektir, tavsiyelerini bildirecektir'' ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ