Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Carvalho'dan şok karar! - Futbol Haberleri

        Portekiz Milli Takımı teknik direktörü Paulo Bento ile tartışma yaşadığı belirtilen Carvalho'nun geçtiğimiz Çarşamba günü kimseye haber vermeden kamp otelini terk ettiği kaydedildi.

        33 yaşındaki Carvalho, Portekiz haber ajansı Lusa'ya gönderdiği bir açıklamada, ''Kendimi hiç bu kadar onurumla oynanmış ve aşağılanmış hissetmedim. Kafa ve fizik olarak kendimi tam formda hissediyorum. Beni fazlalıkmış gibi görür ve bunu bana söylemezlerse tek opsiyon gitmek kalır. Bu şekilde bırakmak istemezdim ama her zaman ülkemi onurlandırdığına ikna olmuş biriyim'' ifadelerini kullandı.

        Konuyla ilgili internetteki resmi sitesinden yazılı açıklama yapan Portekiz Futbol Federasyonu ise, Ricardo Carvalho'nun teknik direktörüne ve Portekiz Futbol Federasyonu'na haber vermeksizin, kendi inisiyatifiyle kamp yerini terk ettiğini ve bu yüzden, Kıbrıs Rum Kesimi ile yarın oynanacak maç için Lefkoşa'ya gitmeyeceğini bildirdi.

        Milli takımdan dolayı Real Madrid kulübünden normalde iki gün izni olduğu söylenen Carvalho'nun, bu iznini kullanmaya devam edeceği ve daha sonra Madrid ile antremanlara çıkacağı ileri sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ