Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Özil kupayı istiyor! - Futbol Haberleri

        Mesut, Kicker dergisinde yayınlanan röportajında, ''Alman Milli Takımı İspanya'ya yaklaştı mı?'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''İstikrarlı hale geldik. Tüm maçları kazandık ve büyük isimleri olanları yendik. Kendimize inanabiliriz, inanıyoruz da. Almanya'nın şampiyonluk kazanma zamanı geldi. Herşeyimizi verirsek şampiyonluk kazanacağımıza inanıyorum'' dedi.

        Mesut, Zaragoza takımını 6-0 yendikleri maçta iyi bir performans sergilediği için mutlu olduğunu, takımın da kendisini çok desteklediğini ifade etti. Kendisinin sezona çok iyi hazırlandığını ve formda olduğunu belirten genç oyuncu, çok yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydetti.

        Madrid'de kendisini mutlu hissettiğini ve Real Madrid'de oynadığı için gurur duyduğunu ifade eden Mesut, burada insanların kendisine çok iyi davrandığını, artık İspanyolca'ya da alıştığını söyledi.

        Real Madrid ile tüm kupaları almak istediklerini belirten Mesut, İspanya Süper Kupasında Barcelona'yla aynı güçte olduklarını gösterdiklerini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ