Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Riera pazarlığı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Avrupa’daki transferin son gününde elinden kaçırdığı Benayoun, Diego ve Drenthe’nin ardından, şimdi rotasını Olympiakos’ta oynayan İspanyol yıldız Alberto Riera Ortega’ya çevirdi. Transfer görüşmelerini başkan Ünal Aysal yürütecek.

        Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in yönetime verdiği listede yer alan isimler Yossi Benayoun, Diego Ribas ve Royston Drenthe’nin başka kulüplere transfer olması, Sarı-Kırmızılılar’ı kalan kısa süre için farklı arayışlar içerisine itti.

        Cimbom, Avrupa’da transferin son gününde gündemindeki isimlerin hepsinin bir başka kulübe gitmesi nedeniyle şoka girdi. Yönetim, Avrupa’da yaptığı yoğun çalışmada Benayoun, Diego ve Drenthe’nin transferini bitirmeyi başaramadı.

        Ancak Fatih Terim’in özellikle sol kanada bir takviye yapılmasını istemesi nedeniyle yönetim, ümidini yitirmeden görüşmelerini sürdürmeye devam ederken, Olympiakos’ta oynayan İspanyol Alberto Riera Ortega için harekete geçti.

        TERİM DE ONAY VERDİ

        Alberto Riera’nın transferi konusunda görüşmeler için başkan Ünal Aysal’ın devreye gireceği öğrenildi.

        Aysal’ın işlerinden dolayı da iyi ilişkiler içerisinde olduğu Olympiakos Kulübü Başkanı Evangelos Marinakis ile de yakın dost olduğu ve bu nedenle transferi bizzat yürüterek, bitirmeye çalıştığı belirtildi.

        Başkan Ünal Aysal’ın, İspanyol yıldız için Marinakis’in kapısını çalmaya hazırlandığı vurgulanırken, 29 yaşındaki kanat oyuncusu Riera’nın da Galatasaray’a transferine sıcak baktığı ifade edildi. Orta sahanın sol kanadında görev yapan Riera’nın, Olympiakos ile oynanan maçta sergilediği futbol, teknik direktör Fatih Terim tarafından

        da beğenilmişti. Terim’in, yönetimin bu oyuncu hakkında bilgisine başvurması sonrası ‘olur’ verdiği de vurgulandı.

        PLASELER PODOLSKI VE MARLOS

        Cimbom, beklediği transferleri yapamayıp rotasını Riera’ya çevirirken, yine de el altında alternatif isimler bulunduruyor.

        Sarı-Kırmızılılar, Sao Paulo’da oynayan 23 yaşındaki Marlos’un yanı sıra, Köln’ün tecrübeli yıldızı Lucas Podolski için de girişimlerini sürdürüyor.

        Galatasaray yönetimi, İspanyol futbolcu Riera ile anlaşma sağlanamaması halinde Marlos ve Podolski’nin transferi için yeniden görüşmelere başlayacak.

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ