Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş 'Beş'iktaş yıllık imza! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, futbolcunun ekonomik haklarının yüzde 50'si kulübü Atletico Madrid'den 3 milyon 100 bin avro'ya satın alınmıştır. Alves ile 5 yıllık anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için 300 bin avro garanti ücret ödenecektir. Oyuncunun 12 milyon avroya serbest kalma hakkı bulunmaktadır'' denildi.

        EDU DA BORSAYA BİLDİRİLDİ

        Beşiktaş, Almanya'nın Schalke 04 Kulübü'nde forma giyen futbolcu Eduardo Goncalves de Oliviera'nın (Edu) sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edilmesi konusunda oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını Borsa'ya bildirdi.

        Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        ''Schalke 04 Kulübü oyuncusu Eduardo Goncalves de Oliveira'nın 2011-2012 sezonunda kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Schalke 04 Kulübüne 500 bin avro kiralama bedeli, Oliveira'ya ise 2011-2012 sezonu için 1 milyon 150 bin avro garanti ücret ödenecektir. Şirketimizin oyuncuyu 2 milyon avro bedelle satın alma opsiyonu bulunmaktadır.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ