Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Demirören'e tepki! - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-Beyazlılar’da dün Ramazan Bayramı’nın son gününde bayramlaşma töreni vardı. Akaretler’deki kulüp binasında gerçekleşen törene Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, yönetici Ahmet Akpınar, Spor Okulları Sorumlusu Nedim Sarsmaz ve 50’ye yakın Divan Kurulu Üyesi katıldı.

        Divan kurulu eski başkanı Şeref Nasır’ın ise bir sitemi vardı. En buruk bayram törenlerinden birini yaşadıklarını ve katılımın az olduğunu belirten Nasır “Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken bir günde katılımın az olması üzüntü verici. Bizi asıl üzen konu ise Başkan Yıldırım Demirören’in bırakın katılmayı törene bir mesaj bile göndermemesi oldu” diye konuştu.

        "ARAMIZA DÖNECEKLER"

        Yönetici Ahmet Akpınar ise şike soruşturması kapsamında tutuklanan Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş hakkında müjdeli haberler beklediklerini ifade ederek “Bu bayramı içimizde büyük bir burukluk yaşayarak geçiriyoruz. Şunu net olarak sizlere söyleyebilirim ki içeride bulunan arkadaşlarımızın kanıtlanmış belgeli hiç bir suçları bulunmamaktadır. Ortada büyük bir haksızlık var, inanıyoruzki hak yerini bulacaktır. Bütün temennimiz bir dahaki bayramda onları da aramızda görmek” dedi.

        Akpınar yeni sezon için ise “Takımımıza yeni katılan oyuncularla çok kaliteli bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. İnanıyorum ki bu sezon taraftarlarımıza çok başarılı bir Beşiktaş izlettireceğiz” ifadesini kullandı.

        HTSPOR / Volkan KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ