Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe yönetimine çağrı! - Fenerbahçe Haberleri

        İnternetteki Fenerbahçeli taraftar sitesi ''www.antu.com'' da yapılan açıklamada, sarı-lacivertli kulübün 104 yıllık tarihinin en önemli kongresi olacağı belirtilerek, yönetim kurulunun bu kongre için altyapı çalışmalarını iyi yapması gerektiği vurgulandı.

        Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nin 2 bin kişilik olduğu belirtilen salonunun bu kongre için yetersiz kalacağı ifade edilen açıklamada şöyle denildi:

        ''18 Eylül 2011 tarihinde genel kurul yapılacak. 104 yıllık tarihimizin en önemli kongresi belki de bu olacak. Bu tarihi kongreye bütün üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Bu onların boynunun borcudur. Yönetimimizin de bu tarihi kongre için alt yapı çalışmalarını iyi yapması gerekiyor. Yerleşik bir alışkanlılık haline gelen kongreleri Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapma geleneği bu kongre için geçerli olmamalıdır. Çünkü Faruk Ilgaz'ın 2 bin kişilik salonu bu tarihi kongrenin yapılması için yetersiz kalacaktır. Bu yüzden yönetimimiz en az 10 bin kişilik bir mekanı organize etmelidir. Kongre üyelerimize çağrımızı yineliyoruz. Lütfen camiamız için hayati öneme haiz bu tarihi kongreye katılın.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ