Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Son Timsah Sestak! - Futbol Haberleri

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Adem Koçak, Basser ve Tagoe'nin ardından yeşilbeyazlı ekip Ankaragücünden ayrılan Sestak'ı da renklerine kbağladı.

        Yıllık 1 milyon Euro alacak olan 29 yaşındaki golcü futbolcunun resmi işlemleri tamamlanacak. Sestak geçen sezon 24 maçta 10 gol atmıştı. Yeşil beyazlı takımın uzun süredir devam eden pazarlıkları menajerlerle yapılan görüşmeler ve yazışmaların ardından mutlu sonla sonuçlandı. 29 yaşındaki Stanislav Sestak'ın 3 yıllık transferi resmiyet kazanacak.

        TİMSAH AĞIR BASTI

        Ankaragücü'nden bonservissiz geleceği için önce 2.5 milyon Euro talep eden Stanislav Sestak'ın sıkı pazarlıklar sonrası yıllık 1 milyon Euro'yu kabul ettiği belirtildi.. Daha önce Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'ın da gündemine giren golcü futbolcunun özellikle Galatasaray'a transferi son aşamadayken Bursaspor'un ağırlık koyması neticesinde gerçekleşmediği öğrenildi. Sestak'ın transferinde Ertuğrul Sağlam'ın devreye giren yakın dostlarının etkisininde olduğu öğrenildi.

        CİMBOM'A HAT-TRİCK YAPMIŞTI

        16 Aralık 1982 doğumlu olan Slovak oyuncu Stanislav Sestak 1.80 boyunda. Forvet hattında görev yapan Sestak, Ankaragücü'nde 24 maçta 10 gol kaydetti. 2004 yılından bu yana Slovak Milli Takımı'nın formasını giyen Sestak, 35 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırdı. Sestak geçtiğimiz sezon 13 Mart'ta oynanan Ankaragücü-Galatasaray maçında 3 golle hat-trick yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ