Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Gyan imzaya kaldı! - Fenerbahçe Haberleri

        Geçen sezon Aykut Kocaman’ın çok istediği Ganalı forvet her an Sarı-Lacivertli formayı giyebilir. Premier League ekiplerinden Sunderland’te forma giyen Ganalı için girişimler yoğun şekilde sürüyor.

        Futbolcu geçen sezon da Fenerbahçe’ye “Evet” cevabı vermiş, ancak Şampiyonlar Ligi’ne kalınamaması üzerine yüksek maliyetli bu transferden vazgeçilmişti. Yoğun görüşmeler sonunda bu defa hem futbolcu hem de kulübü Sunderland ile anlaşma sağlandı. İngiliz kulübü kiralamaya sıcak bakmazken Ganalı oyuncunun bonservisi için 7 milyon Euro istedi. Fenerbahçe yönetimi son ana kadar kiralama şansını zorlayacak ancak bu olmasa bile yıldız oyuncuyu bonservisiyle renklerine katacak. Bunun için de Mamadou Niang’ın bugün Arap kulübüne transferi bekleniyor. Senegalli yıldızın işi bittiği anda gelecek olan para ile Gyan’ın transferi gerçekleşecek. Büyük ihtimalle de Ganalı yıldıza bugün ya da yarın imza attırılacak.

        SERCAN&MERVAN ÇELİK SIRADA

        Bu arada yönetim yerli bir forvet için de girişimlerini sürdürüyor. Bunların başında da Sercan Yıldırım geliyor. Ancak Sercan kesinlikle bonservisiyle değil kiralık olarak takıma dahil edilmeye çalışılacak. Bursaspor bunu kabul etmezse de transferden vazgeçilecek. Ayrıca İsveç’in Gais takımında oynayan Mervan Çelik’in de görüşme yapılan futbolcular arasında olduğu öğrenildi.

        HTSPOR/ Senad OK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ