Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Son bomba Sercan! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Riera transferini ‘resmen’ açıklayan G.Saray, Sercan Yıldırım için son aşamaya geldi. Aslan’ın hedefi bonservisine 5 milyon Euro istenen Bursasporlu golcüyü kiralık olarak renklerine katmak.

        İLK TEKLİF BURSA’DAN

        Transfer sezonunun noktalanmasına sayılı saatler kala çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Sercan Yıldırım atağına kalktı.

        Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın kulüp başkanlarının Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile yaptığı zirvede Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’e “Sercan Yıldırım’ın almak isterseniz her türlü kolaylığı sağlarız” sözleriyle başlayan operasyonda taraflar pazarlık masasına oturdu. Pazarlıkta Bursaspor Yönetimi, gözden çıkardığı genç santrfor için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

        ADA’DA PAZARLIK VAR!

        Daha önce Podolski transferinden 8 milyon Euroluk bonservis nedeniyle vazgeçen Galatasaray’a bu rakam fazla geldi. Bu denli bir bonservis bedelinin kasadan çıkmasına sıcak bakmayan Sarı-Kırmızılılar, kiralama formülünü ortaya attı.

        Galatasaray Adası’nda Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile yeniden buluşan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, “Sercan’ı satış opsiyonuyla birlikte kiralamaya hazırız” dedi. Sercan’ın 1 milyon Euro garanti para+maç başına 10 bin lira karşılığında Sarı-Kırmızılı formayı giymeye hazır olduğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ