Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Mesut'un yerinde olsam..." - Galatasaray Haberleri

        Selçuk İnan, NTV Spor'da katıldığı programda yaptığı açıklamada, milli takımdaki tüm arkadaşlarının öncelikle Almanya maçına kilitlendiğini ifade ederek, ''Almanya'nın durumu ortada, gruptan çıktılar.

        Bu 2 maçtan en az 4 puan almalıyız. Almanya maçından en az bir puanla çıkmalıyız. Ama ben bu maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum çünkü gerçekten inanmış durumdayız. Almanya'nın da namağlup olması bunu tetikliyor biraz. Elimizden geleni yapıp bu iki maçtan 4 puan almak istiyoruz. Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyoruz ve bu 2 maçta da bunun gereklerini yerine getirmeye çalışacağız'' diye konuştu.

        Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in kendilerine karşı forma giyeceğinin hatırlatılması ve onun yerinde olması halinde nasıl bir duygu içinde bulanacağının sorulması üzerine Selçuk, ''Mesut'un yerinde olsam şu an Türk Milli Takımı'nda olurdum. Yetenekli bir kardeşimiz, Almanya'yı tercih etmişse kararına saygı duymak gerekiyor'' diye yanıt verdi.

        'CEZAM ERTELENDİ'

        Selçuk, Kazakistan maçında gördüğü kırmızı kart sonrası aldığı 2 maç cezanın 1 maça indirilmesi ile ilgili olarak da şunları söyledi:

        ''2 maç cezam vardı, Almanya maçını da kapsıyordu. Ancak federasyondaki avukatlarımızla birlikte İsviçre'ye gittik. Mahkemede bir duruşmaya çıktım. Pozisyonu anlattım, ifademi verdim, olumlu karşıladılar. Cezamı iptal etmediler, ertelediler. 3 yıl içinde aynı şekilde kırmızı kart görürsem alacağım cezanın üstüne eklenecek 1 maçlık ceza. Bir daha böyle bir hata yapacağımı düşünmüyorum. Kazakistan maçında kötü niyetli değildim aslında. Rakibe de vurmadım ama hakem öyle görmüş, ertelendiği için mutluyum.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ