Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Alex kırdı geçirdi! - Fenerbahçe Haberleri

        Yıldız Futbolcu, özellikle Galatasaraylı bir taraftarın “Galatasaray hakkındaki düşüncelerin neler? “ şeklindeki sorusuna, “Çok büyük bir kulüp… Galatasaray'a ve taraftarına çok büyük saygım var” diye yanıt verdi. Alex, Felipe Melo'nun çok yakın arkadaşı olduğunu da belirtti ve “ O çok iyi bir ön liberodur” dedi.

        HAGİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL!

        Alex, Fenerbahçeli taraftarların özellikle Hagi'nin “ Alex ile ben kıyaslamamam. Alex nerede oynamışki” sözlerine cevap verecek misin” şeklindeki ısrarlı sorularına, “Benim için hiç önemli değil. O yüzden cevap vermeyeceğim” dedi.

        ANDRE MORITZ AKILLI, BEN SALAĞIM!

        Alex'e en çok yöneltilen sorulardan biri de 7 yıl olmasına rağmen, neden Türkçe öğrenmediğiydi. Bir Beşiktaşlı taraftarın “ Andre Moritz senden önce öğrendi” demesi üzerine Alex, “Andre akıllı, ben salak” diye yanıt verdi.

        “BONSERVİSİM 2 KEŞKÜL, 5 AYRAN VE 1 LAHMACUN”

        Alex Twitter de zaman zaman çok esprili yanıtlar da verdi. Örneğin bir taraftarın, “Bonservisin ne kadar?” şeklindeki sorusuna Brezilyalı yıldız, “ 2 Tane Keşkül, 1 Tane Lahmacun, 3 tane baklava ve 5 ayran... Çok az” diye yanıt verdi. Alex, “Bayramda oğlun Felipe'ye harçlık verdin mi” diye sorun bir hayranını da, “5 kuruş verdim” diyerek yanıtladı.

        “TÜRKİYE'DE KALMAK İSTİYORUM”

        Fenerbahçe kaptanı, hayranlarının sorularını yanıtlarken, sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe'de Teknik Direktör ya da antrenör olarak çalışmayı düşünmediğini belirtti. Alex, “sportif direktör ve altyapı sorumluluğu ister misin?” şeklindeki sorulara da, ” Daha erken ama İstanbul'u seviyorum, İstanbul'da kalmak istiyorum” diye yanıtladı..

        DAUM İLE KOCAMAN ÇOK FARKLI

        Hayranları Alex'ten eski teknik direktör Daum ile şimdiki teknik direktör Aykut Kocaman'ı karşılaştırmasını istedi. Brezilyalı yıldız bu sorulara “İkisi çok farklı” diye yanıt verdi. Brezilyalı yıldız Ozan İpek'i çok beğendiğini söylerken, “Lahmacundan çok Brezilya pizzasını sevdiğini de “ ifade etti

        SEZEN AKSU VE DUMAN HAYRANIYIM

        Alex, ayrıca Sezen Aksu ve Duman'ın şarkılarını dinlediğini belirtirken, İstanbul'un Rio'dan çok daha güzel bir kent olduğunu söyledi. Brezilyalı yıldız, “Sence Türkiye'nin en güzel bayanı kim?” sorusuna “Bilmiyorum. Çok var” diye yanıt verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ