Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kulüpler Birliği'nde çatlak - Futbol Haberleri

        Önce Kulüpler Birliği'nden açıklama geldi... Bugün saat 15.00'te İstinye'deki binasında "istifa" gündemli toplanan TFF yönetimine destek veren Kulüpler Birliği Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ''Kulüpler Birliği Vakfı üyesi olan Spor Toto Süper Lig kulüplerinin büyük çoğunluğu olarak, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun içinde bulunduğumuz bu hassas dönemde görevlerine devam etmelerinin, Türk futbolunun istikbali açısından çok zaruri olduğunu ve bu hususta her türlü desteğimizin mevcudiyetini kamu oyunun bilgilerine arz ederiz'' denildi. Bu arada açıklamanın, TFF'nin İstinye'de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı devam ederken yapılması dikkati çekti.

        FENERBAHÇE: GÖRÜŞÜMÜZ DEĞİŞMEDİ!

        Kulüpler Birliği'nin açıklamasının ardından Fenerbahçe Kulübü'nden "kontratak" geldi. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

        "Kulüpler Birliği'nin, bugün 'çoğunluğun görüşü' olarak yaptığı açıklama; kamuoyunda, Kulüpler Birliği'ne üye kulüplerin tamamının görüşü, algısı yaratmaktadır. Kulübümüzün, Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi konusundaki görüşü, 26 Ocak'ta yapılan Genel Kurul'da yöneticilerimizin ifade ettiği şekildedir. Görüşümüzde herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Kamuoyuna duyurulur."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ