Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor "Hedefimiz ligde kalmak" - Yılport Samsunspor Haberleri

        Yılmaz, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile zorlu bir maç oynadıklarını söyledi.

        Rakip takım karşısında yakalanan fırsatları iyi değerlendirdiklerini ifade eden Yılmaz, ''Takımımız iyi bir mücadele ortaya koyarak bizim için önemli olan bir galibiyet elde etti. Teknik heyet ve oyuncularımızın istekli ve azimli olması beni çok heyecanladırıyor. Medical Park Antalyaspor maçında oyuncularımız pozisyonları iyi değerlendi ve güzel bir galibiyet aldık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'de hedefimiz ligde kalmak. Kulüp olarak bunun mücadelesini veriyoruz. Ligde kalma mücadelesinde başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.

        Bu hafta iç sahada oynayacakları Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladıklarını vurgulayan Yılmaz, ''Gaziantepspor ile iç sahada oynayacağımız bir final maçımız var. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Oyuncularımız bu maçın hazırlıklarına başladı. Bizim için büyük önem taşıyan bu maçta oyuncularımızın ve teknik heyetimizin elinden geleni yapacağına inanıyorum'' diye konuştu.

        Karadeniz ekibinin devre arasında kadrosuna dahil ettiği Yunan forvet Theofanis Gekas'ın Samsunspor'a geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performansı da değerlendiren Yılmaz, ''Gekas başarılı bir oyuncu. Gekas'ın düşüncesinin Samsunspor'a katkı sağlamak olduğunu biliyorum. Gekas'ın takım arkadaşları ile birlikte uyumlu çalışması yönetim olarak bizi mutlu ediyor. İnşallah bu zor günleri aşarak ileride daha mutlu günlere ulaşacağız'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ