Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kartalspor İşte Aslan'ın yeni yıldızı! - Futbol Haberleri

        Henüz imza yok ama... Yeni sezonun transfer çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden ve takım Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantileyince temasları hızlandıran Galatasaray Yönetimi, ilk bombayı patlatmaya hazırlanıyor... Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda Kartalspor’un 20 yaşındaki forveti Yaser Yıldız’la büyük ölçüde anlaşma sağladı. Genç yıldızın menaceri ile görüşmeleri sıklaştıran idarecilerin imza aşamasına kadar geldiği, fakat işin henüz resmiyet kazanmadığı öğrenildi.

        Kadro dışı bırakıldı

        Türk futbolunun gelecekteki en önemli futbolcularından biri olması beklenen ve sağ kanatta da görev yapabilen Yaser Yıldız’ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kartalspor Yönetimi, genç oyuncunun kontratını uzatmak istedi, ancak olumsuz yanıt aldı. Yaser bu nedenle takımında kadro dışı. Beşiktaş PAF takımında yetişen genç yetenek, devre arasında Trabzonspor’la ön protokol imzalamış, ancak Kartalspor Yönetimi’nden izin alamayınca, bu transfer gerçekleşmemişti.

        MİNİ YORUM

        Hem Tuncay hem Serhat

        Galatasaray, uzun yıllardır hücum hattında, direkt kaleye giden bir futbolcu bulamıyordu. Sarı-Kırmızılı yönetimin Kartalspor’dan transfer etmek istediği bu genç yıldız, bence bu konuda tam isabet. Beşiktaş PAF takımında yetişen, daha sonra Mersin İdmanyurdu ve Uşakspor formaları giyen Yaser’in yıldızı Kartal’da parladı. Dinamizmiyle, agresif futboluya, tekniğiyle ve dengeli futboluyla Cim Bom’a güç katacağından şüphem yok. Hatta şunu da ilave edebilirim, transferin tamamlanması halinde, Galatasaray taraftarı Yaser’le birlikte yeni sezonda zaman zaman Tuncay Şanlı’yı, zaman zaman da Serhat Akın’ı izlemiş gibi olacaklar. Çünkü benim gördüğüm kadarıyla Yaser Yıldız’da bu iki futbolcunun tüm olumlu özellikleri mevcut.

        Yaser, Aslan’a transfer olması durumunda, gençleşen Galatasaray’ın önümüzdeki yıllarda hücum hattındaki en büyük kozu olur ve Türk futbolu adına da büyük bir kazanç sağlanır diye düşünüyorum.

        Fanatik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ