Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, TFF'nin şike kararını değerlendirdi - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in ''futbolda şike iddialarına'' ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.

        Akıncıoğlu, Medical Park Antalyaspor'un şike olaylarında isminin hiçbir yerde geçmediğini ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen kulüpler arasında yer almadıklarını belirtti. Türk futbolunun içinde bulunduğu durumun kendilerini üzdüğünü ifade eden Hasan Akıncıoğlu, şikeyle ilgili soruşturmanın en kısa sürede sonlandırılmasını istedi.

        Akıncıoğlu, ''Süreç ne kadar kısa olursa Türk futbolunun selameti açısından o kadar iyi olacaktır. Bu olumsuzluklar içinde ismimizin geçmemesi bizim için onur meselesidir. Bu durumdan gurur duyuyoruz. Antalyaspor'un isminin geçmemesi bu süreçten etkilenmediğimiz anlamına gelmiyor. Biz de futbol ailesi içinde bir unsuruz'' diye konuştu.

        Medical Park Antalyaspor'un temiz futbol için elinden gelen gayreti göstermeye devam edeceğini dile getiren Akıncıoğlu, etik kuralları her zaman ön planda tutacaklarını ve dürüst çizgilerinden hiçbir zaman ödün vermeyeceklerini vurguladı.

        Akıncıoğlu, hiçbir kulübün kötü olmasından faydalanmaya çalışmadıklarını, diğer kulüplerin de bu soruşturmadan temiz çıkmasını umduklarını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ