Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Eyüpspor ile Altay 0-0 berabere kaldığı maçta büyük olaylar yaşandı! Yıldız futbolcu, rakiplerine çekiçle saldırdı - Futbol Haberleri

        Maçın 85. dakikasında saha içinde iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Eyüpspor Kulübü Başkanı Şevket Sever ile yöneticiler araya girerek oyuncuları sakinleştirmeye çalıştı.

        ÖNCE VURDU SONRA FIRLATTI

        Kavga, maçtan sonra büyüdü. Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Altaylı Serhat Akın, Eyüpsporlu Eren Aydın'ın babasının kafasına çekiçle vurdu; sonra da fırlattı. Fırlatılan çekiç, Eyüpsporlu Ali Cansun'a isabet etti.

        POLİSLER KARAKOLA GÖTÜRDÜ

        Yaşananlar sonrasında Eyüpspor Kulübü, Serhat Akın'dan şikayetçi oldu. Polisler, Serhat Akın'ı ifadesini almak üzere karakola götürdü

        ALİ CANSUN'DAN AĞIR İFADE

        Ali Cansun maçtan sonra attığı tweet'lerde olayı anlattı. Ali Cansun, Serhat Akın'a ağır ifadeler kullandı. Serhat'a "Şerefsiz" diyen Ali, fırlatılan çekicin resimi de paylaştı.

        "SERHAT VE SERKAN AKIN BAŞLATTI"

        Eyüpspor Kulübü Başkanı Şevket Sever, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bugün Altay ile oynadıkları karşılaşmadan sonra çıkan olayları, konuk takımın oyuncuları Serhat ve Serkan Akın'ın başlattığını ileri sürdü.

        Sever, çıkan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, Serhat Akın'ın karşılaşma boyunca çok agresif davrandığını savunarak, ''Serhat Akın maçta çok gerginlik yaptı. İnanılmaz agresifti. Maçın 85. dakikasında çıkan gerginlikte olay çıkmasına engel olduk. Maçtan sonra soyunma odalarından ayrılırken, Serhat Akın ve kardeşi Serkan Akın buz kırma çekici ile futbolcularımız Ali Cansun ve Tayfun Taner'e saldırdılar. Tabi onlar böyle davranınca bazı futbolcularımız karşılık verdi. Olayları Serhat Akın ve kardeşi Serkan Akın başlattı. Gözlemciler ve emniyet görevlileri de her şeyi gördü zaten'' diye konuştu.

        Şevket Sever, Serhat Akın'ın oyuncuları Eren Aydın'ın babasını da soyunma odasının önünde beklediği sırada darbettiğini öne sürerek, ''Serhat Akın, soyunma odasının önünde bekleyen futbolcumuz Eren Aydın'ın babasını darp etti. Kafasında kırık var. O da şikayetçi oldu. Biz de kulüp olarak kendilerinden şikayetçiyiz'' dedi.

        Sever, Altay'ı taşıyan otobüsün camlarını da Serkan Akın'ın tekmeleyerek, kırdığını iddia etti.

        İŞTE O ÇEKİÇ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ