Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda yarın Kıbrıs Rum Kesimi'nin AEL Limasol takımı ile yapacağı 3. hafta maçının hazırlıklarını tamamladı - Fenerbahçe Haberleri

        GSP Stadı'nda teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda futbolcular koşu ve ısınmanın ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Sarı lacivertlilerin daha sonra taktiksel bir çalışma yaptıkları bildirildi.

        Antrenmanı kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Ali Yıldırım, Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari ve Yalçın Haker de tribünden izledi.

        Fenerbahçe'nin yarınki maça şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

        Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Krasic, Mehmet Topal, Cristian, Caner Erkin, Kuyt, Sow.

        AEL Limasol yağmur altında çalıştı

        Fenerbahçe'den önce statta antrenmana çıkan AEL Limassol, yağmur altında çalıştı. Yeni teknik direktör Jorge Costa yönetiminde çalışan Kıbrıs Rum Kesimi ekibi, antrenmanın basına açık bölümünde pas çalışması yaptı. AEL Limasol'da Theophilou ve Maykon'un sakatlıklarının bulunduğu bildirildi.

        Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisinin muhtemel ise 11'i şöyle:

        Degra, Marcos Airosa, Ouon, Dosa Junior, Carlitos, Dede, Nikolaou, Luciano Bebe, Edmar, Monteiro, Vouho.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ