Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Taner Aşkın, Adnan Öztürk'ün başkan olmak için çalışmalar yaptığını iddia etti - Galatasaray Haberleri

        Galatasarayd'da yönetim kurulu içerisinde sular kaynamaya devam ediyor! Ünal Aysal, Ali Dürüst ve Adnan Öztürk arasında yaşandığı iddia edilen sıcak gelişmelerin sarı-kırmızılı yönetim içerisinde de huzursuzluk yarattığı gündeme bomba gibi düştü.Galatasaray Genel Kurulu tarafından ibra edilmeyen Galatasaray Yönetim Kurulu'nda yer alan Taner Aşkın, TV8'de yayınlanan Telegol adlı spor programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        "ADNAN ÖZTÜRK'ÜN TAVRI ÇOK YANLIŞ"

        Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk'ün sarı-kırmızılı kulübün başkanlığına oynadığını ifade eden Aşkın, "Benim Adnan Öztürk ile aramda en ufak bir şeyin olması söz konusu değil. Biz yakın zamanda kendisi ile ağabey kardeş ilişkisinde devam ediyorduk ancak yanlış şeyleri söyleyince aramızda bazı sıkıntılar oldu. Adnan Öztürk'ün başkan olup olmayacağına genel kurul karar verecek, ben değil. Daha önce bir seçime girdi ve kaybetti. Adnan Öztürk'ün Galatasaray'daki tavrı çok yanlış. Galatasaray başkanlığı çok ulvi bir mevkii. Orada her ağzınıza geleni söyleyemezsiniz, kendi reklamınızı yapacaksınız diye insanların hoşuna gidecek söylemlerden bulunamazsınız. Adnan Öztürk'ün başkan olması için çok erken..." dedi.

        "ADNAN ÖZTÜRK'ÜN BAŞKANLIK HEDEFİ VAR"

        Adnan Öztürk'ün başkanlık seçimini kaybetmesine rağmen yeniden Galatasaray Yönetim Kurulu'na girmek için çaba gösterdiğini dile getiren Aşkın, "Sayın Adnan Öztürk, Adnan Polat ile bir seçime girdi ve o yarışı kaybetti. Eğer Galatasaray Genel Kurulu, Adnan Öztürk'ün başkanlığa layık olduğuna inansaydı gerekli kararı verirdi. Ondan sonra Adnan beyin biraz daha zaman kazanarak yeni oluşumda görev aldı. Burada bir hedef var, ortada gözüküyor. Biz yönetimi teslim ettik, eğer bazı şeyleri bize sorsalardı samimiyetle söylüyorum biz onlara herşeyi aktarmaya çalışırdık" şeklinde konuştu.

        "ÜNAL AYSAL'IN GELECEĞİ MEÇHUL"

        Ünal Aysal'ın Galatasaray'daki geleceğinin belirsiz olduğunu ifade eden Aşkın, "Ünal bey şu anda genel olarak yurtdışında bulunuyor. Burada bazı danışmanları var ve bilgileri o doğrultuda alıyor. Aysal kulüpten uzun bir süre uzak kaldık. Ünal Aysal şu anda ilk geldiğinden farklı ancak yeterli değil. Ünal beyin kendi işleri var, bu işi yapıp yapamayacağı meçhul. Yeniden yapılanmanın bir takım kuralları, şartları var. Türkiye'de kulüpler dernekler yasası ile yürütülüyor. Galatasaray'da şu anda planlanan organizasyonu yapılması için çeşitli kurulların hepsinde sıra sıra belge, onay alınması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

        SİNAN KALPAKÇIOĞLU'NA AĞIR ELEŞTİRİ!

        Sinan Kalpakçıoğlu hakkında da sert eleştirilerde bulunan Aşkın, "Eskiden 14-15 sene önce Galatasaray'da çalışmış bir genel sekreter, sizin karşınıza geçmiş ve bir davada Galatasaray'ın karşı masasında oturmuş. Siz de gelmişsiniz ben organizasyon yapıyorum deyip, bu adamı tekrardan işin başına koyuyorsunuz. Böyle bir organizasyon yapısı olabilir mi? Sinan Kalpakçıoğlu'ndan bahsediyorum" dedi.

        İNAN KIRAÇ VE ÜNAL AYSAL İLİŞKİSİ...

        Ünal Aysal ile İnan Kıraç arasında iyi bir ilişki olduğunu belirten Aşkın, "Şimdi eğri oturalım, doğru konuşalım. Ben şimdi konuşursam, bana Galatasaray Lisesi düşmanı diyecekler. Halbuki tam aksi. Galatasaray Eğitim Kurumları'nın bir vitrine ihtiyacı var, bu vitrin de futbol kulübü. Dünyada hiçbir kulübün 500 seneye dayanan bir kültür mirası yok. Ünal bey, İnan beye olan saygısından dolayı sesini çıkartmıyor. Ünal bey ile İnan bey arasında en ufak bir husumetin olduğunu söylemek yanlış olur" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ