Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, Başbakanlık'ta... - Fenerbahçe Haberleri

        Türkiye ile Hollanda arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasının 400. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Türkiye’ye resmi bir ziyarette bulunan Hollanda Başbakanı Mark Rutte’nin, Başbakanlık Konutu’nda Başbakan Tayyip Erdoğan’a yaptığı resmi ziyaret sırasında, Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt da hazır bulundu.

        Dirk Kuyt, Hollanda Başbakanı Rutte’nin, Başbakan Erdoğan’a yaptığı ziyarete, Hollanda Hükümeti tarafından davet edildi. Tarifeli uçakla Ankara’ya giden Dirk Kuyt, ilk olarak Hollanda’nın Türkiye Büyükelçiliği’ni ziyaret etti. Burada elçilik personeli ve personel çocuklarıyla bir araya gelen Dirk Kuyt, onlara imza dağıttı, hatıra fotoğrafları çektirdi.

        Ardından Çankaya’daki Başbakanlık Konutu’na geçen Dirk Kuyt, burada da Başbakan Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ve her iki ülke heyetlerinin hazır bulunduğu davete katıldı. Kuyt ziyarette Başbakan Erdoğan’a, üzerinde ’400’ rakamı ve ’Erdoğan’ yazan Hollanda Milli Takımı maç forması hediye etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ