Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Üç kulvarda da ipi göğüslemek isteyen Sarı-Lacivertliler’de teknik heyet ve yönetim kanadı radikal kararlar alıyor - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Milli maç arasıyla rahat bir nefes alan Fenerbahçe’de futbolcular dinlendi, yaralar sarıldı. Şimdi her 3 günde bir maç oynanacak dönem başlıyor. Olağanüstü hal ilan eden Aykut Kocaman ve yönetim kolları sıvadı.

        1 RİSKE GiRMEK YOK

        “Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer” misali teknik direktör Aykut Kocaman, sakatlıklar konusunda hem doktorları hem de yardımcılarını uyardı. Emre’nin bir günlük idman sonrası, “Oynamak istiyorum” demesiyle maça çıkması ve sonrasında yeniden sakatlanması, Kocaman’ı zorlu maçlar öncesinde önemli bir kararın arefesine getirdi. Buna göre artık teknik kadro, doktor ve bireysel antrenörden “Yüzde yüz tamam, oynar” raporu gelmeden; futbolcu, “Ben hazırım” derse bile forma verilmeyecek.

        2 ‘GEREKİRSE EVE BİLE GİTMEYİN’

        Aykut Kocaman zorlu sınavlar öncesinde tam bir birliktelik istiyor. Öyle ki bu birliktelik sadece yönetici, teknik kadro ve futbolcularla sınırlı kalmayacak. Kocaman, Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki tüm çalışanları da bu birlikteliğe dahil etti. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası, çalışanlarla yaptığı toplantıda çok ciddi bir ricada bulunarak, “Mayıs sonuna kadar 8 haftalık süreçte canla başla çalışın. Hatta gerekirse eve bile gitmeyin. Merak etmeyin bu yorucu sezon sonunda hakkınızı alacaksınız. Herkesin canla başla vereceğimiz mücadelede yanımızda olmasını istiyorum” dediği öğrenildi.

        3 YÖNETİM ÖDEMELERİ YAPTI

        Fenerbahçe’deki kenetlenme sadece teknik direktör Aykut Kocaman’ın yaptığı girişimlerle de sınırlı kalmıyor... Sarı-Lacivertli yöneticiler de üzerlerine düşeni yapmak için kolları sıvadı. Özellikle mali sıkıntı nedeniyle iki aydır ödemelerde yaşanan aksaklıklar futbolcuların keyfini kaçırıyordu. Bunun için de yönetimin şubat ve mart ayları içinde kalan alacakların hepsini ödemesi, futbolcuların morallerini yükseltti. Tüm transfer taksitleri ödendi ve futbolcular adeta bayram yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ