Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Karşılaşmadan önce çok iddialı konuşan, atıp tutan Laziolular’ın burnu sürtüldü. Kaleci Federico Marchetti “Acı verici bir gece. Bize ağır bir darbe oldu” dedi - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        İtalyanlar, rövanş öncesi olduça yüksekten uçuyordu... Teknik direktörleri Petkoviç ve oyuncular “Farklı yeneriz, mutlaka turu geçeriz. Biz daha iyiyiz” diyorlardı. Ancak Fenerbahçe, İtalyanlar’a pabucunu ters giydirdi, rakibine boyun eğmeden turu geçti.

        Maç sonrası Laziolular oldukça üzgündü... İtalyan file bekçisi Federico Marchetti, yaşadığı yıkımı “Bu gece çok iyi bir futbol oynadık. Ama hayal kırıklığına uğradık. Daha iyisini hak etmiştik. Bu gerçekten utanç verici. Acı verici. Bize ağır bir darbe oldu” sözleriyle özetlemeye çalıştı. Marchetti, Fenerbahçe’yi turu geçtiği için de kutladı.

        LULİC SİNDİREMEDİ

        Lazio’nun tek golünü atan Senad Lulic’in sözleri ise tam bir deli saçmasıydı. Bosnalı oyuncu, “Çok sinirliyiz, çünkü bizden daha güçlü olmayan bir takıma elendik. Açıkçası tur atlamayı hak etmiştik. Maçı domine ettik. İlk maçta da rövanşta da rakibimizden daha iyi oynadık. Ciddi bir sinirle birlikte büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Çünkü elenmeyi hak etmedik” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ