Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arvelazde, Akhisar maçı sonrası açıklamalarda bulundu - Kasımpaşa Haberleri

        Şota Arvelazde şunları söyledi:

        "Üzgünüz tabii, olmadı. Maç dengeli oldu ama biz iyi oynamadık, onu söylemek lazım. Kontrataktan gol yedik ve bu gol kesin ofsayt. Maalesef olmadı, üzgünüz. Kalan maçlara bakacağız."

        BASIN TOPLANTISI

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de kendi sahalarında Akhisar Belediyespor'a 1-0 kaybettikleri maç nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi.

        Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısına konuşan Arveladze, cezaları nedeniyle seyirci desteğinden yoksun oynamanın kendilerini etkilediğini belirterek, "Üzgünüz. Çok önemli bir dönemde içerde kaybettiğimiz bu 3 puanı çok arayacağız. İlk devre herkes seyircinin olmamasından dolayı etkilendi. Tempoyu yakalayamadık. İkinci devre oyun biraz daha bize yakındı ama golü bulamadık" diye konuştu.

        Maçtan sonra hakem Tolga Özkalfa'ya itirazda bulunma sebebinin sorulması üzerine Gürcü teknik adam, "Süreyle alakalı bir itirazım oldu hakeme. Maçı erken bitirdi. Uzatma dakikalarının içinde de sakatlıklar vardı. Yediğimiz gol de ofsayttı ama sakin bir şekilde uyarmaya çalıştım" cevabını verdi.

        Arveladze, Kasımpaşa'nın yediği golden önce topu kaptıran Özer Hurmacı'nın ikinci yarının başında oyundan çıkmasının ise taktik gereği olduğunu ifade etti.

        Lacivert-beyazlı futbolcular İbrahim Halil Çolak ve Arjantinli Matias Fritzler ise önemli bir 3 puan kaybettiklerini ve bundan sonra her maçı kazanmak istediklerini kaydetti.

        Bu arada, maçın 85. dakikasında sarı kart gören Bulgar oyuncu Sarmov, cezalı duruma düştü. Son dakikalarda kırmızı kart gören Yalçın Ayhan ile Sarmov, gelecek hafta Orduspor deplasmanında forma giyemeyecekler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ