Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı kulüple 4 yıllık sözleşmesi olduğunu vurgulayarak, ''Sezon biter, oturur neyi doğru, neyi yanlış yaptık değerlendiririz" dedi - Beşiktaş Haberleri

        Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti.

        Son dönemde kendisiyle ilgili yapılan eleştiriler ve yorumların hatırlatılması üzerine Aybaba, şöyle konuştu:

        "Bunları konuşmaya gerek yok. Beşiktaş ile 4 sene mukavelem var, çalışıyorum. Sezon biter, oturur değerlendiririz. Neyi doğru, neyi yanlış yaptık konuşur, öz eleştiri yaparız. Beşiktaş, bir şeyleri toparlama sezonunu çok iyi geçiriyor. Kısır çekişmelerden uzaklaşıp, artık bundan sonrası için neler yapabiliriz, ona bakalım."

        "Yönetimin desteğini arkanızda hissediyor musunuz?" sorusuna Aybaba, "Bugüne kadar her şeyi birlikte yaptık. Böyle bir sorunumuz yok" yanıtını verdi.

        PROTESTOLARA CEVABI

        Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor maçında siyah-beyazlı taraftarların kendisine yönelik protestoları için "Futbolda olur böyle şeyler" deyip, yorum yapmaktan kaçındı. Aybaba, aynı karşılaşmada kızı Gülşen'in bazı taraftarlarla tartışması olduğunu da belirtip, bu konuda da yorum yapmadı. Olcay Şahan'ın attığı golden sonraki tepkisiyle ilgili olarak da Aybaba, "Olcay, golün verdiği heyecanla, 'Takıma sahip çıkın, bizim takımımız' diye söylemde bulundu. Yoksa herhangi bir tepkisi yoktu" diye görüşlerini aktardı.

        "AKHİSAR MAÇI ZOR GEÇECEK"

        Deneyimli teknik adam, hafta sonunda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçının çok zorlu geçeceğini kaydetti. Ege temsilcisinin kümede kalmak için mücadele ettiğini belirten Aybaba, "İyi direniyorlar. Bizim de onlara karşı direnç göstermemiz gerekiyor. Eğer bu direnci verirsek iyi sonuç alırız" diye konuştu.

        Ligde kalan 5 maçtaki 15 puana talip olduklarını ifade eden Aybaba, Avrupa kupalarına katılma şanslarının çok yüksek olduğunu söyledi.

        "NECİP'E HAKSIZLIK YAPMAYALIM"

        Aybaba, Medical Park Antalyaspor maçında herkesin Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan'ı konuştuğunu ancak Necip Uysal'ın da çok etkili oynadığını kaydetti. "Necip'e haksızlık yapmayalım" diyen Aybaba, "O da çok iyi oynadı. O pas trafiğinde 3 kişi var; Necip, Oğuzhan ve Olcay" şeklinde görüş belirtti.

        Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçlarıyla ilgili görüşleri sorulan Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, "Dört takım da kupayı istiyor. Fenerbahçe'nin ne kadar şansı varsa Sivasspor'un, Eskişehirspor'un ve Trabzonspor'un da aynı şansı var" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ