Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan önemli açıklamalar... - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Beyaz TV'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomik anlamda Avrupa'nın 10 kulübü arasında yer almayı hedeflediklerini kaydeden Aysal, "Yatırım olmayacak futbolcuyu almam" dedi. Aysal, Fenerbahçe'den Benfica maçı için davet alması durumunda "Hayır" demeyeceğini söyledi.

        İşte Aysal'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

        GALATASARAY AVRUPA'DA İLK 10'A GİRECEKTİR

        Galatasaray'da 3 yıllık görevim var. Önemli olan bir sonraki gelenin öncekinden başarılı olmasıdır. Biz de görevimizi alnımız ak bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Galatasaray 1 sene sonra ekonomik anlamda Avrupa'nın en büyük 10 kulübünden birisi olacak. Sizin her zaman birinci olmanız şart değil, yatırım yaparak ekonomik yapınızı güçlendirmeniz gerekmekterir. Galatasaray'da Drogba benim için yatırım. Yatırım olmayacak futbolcuyu ben almam.

        FENERBAHÇE'DEN GELEN DAVETİNE HAYIR DEMEYİZ

        Bizim Galatasaray olarak olaya bakışımız fanatizmin dışında. Bize Beşiktaş'tan, Fenerbahçe'den bir davet gelirse, biz buna katiyette hayır demeyiz. Saygı ve sevgiyle yaklaşırız ve koşarız. Bizim işimiz halkımızı ayırmak değil, birleştirmek. Bizim sporseverleri birbirine yaklaştırma gayreti içerisinde olmalıyız.

        BENİM KUZEY YILDIZIM AVRUPA'DA İLK 10'A GİRMEK

        Benim vizyonumda küçülmek yok. Küçüldüğünüz vakit kaybolursunuz, fren yok. Büyüme tutarlı olacak. Masraflarınız artar ama gelirlerinizin biraz daha fazla artması lazım. Benim Avrupa'da 10 büyük kulüp içine girme hedefim kuzey yıldızım. Rakamları sağlam tuttuğunuz vakit hikâyenizi çok sağlam yazabilirsiniz.

        SENEYE BİRKAÇ POZİSYONDA TAKVİYE YAPACAĞIZ

        Birkaç pozisyona takviye yapmamız gerekiyor. Gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ne gittiğimiz vakit daha deneyimli, oturmuş kadroyla ilk 8 takım içinde çok kolay yerimizi bulacağımızı tahmin ediyorum. Aşağıya bakmayacaksınız, hep yukarı bakacaksınız. Aşağı bakınca başınız döner.

        HESABI YAPILDIKTAN SONRA HER OYUNCU SATILIR

        Siz oyuncunuzu sattınız, onun yerine daha ucuz ve başarılı futbolcuyu ikame edemiyorsanız başarısızsınızdır. Her oyuncu satılır ama hesabını, getirisini ve götürüsünü iyi hesaplamanız lazımdır. Hiçbir projenize aşık olmayacaksınız. Proje değerini bulunca onu satacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ