Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba basın mensuplarının sorularını yanıtladı - Beşiktaş Haberleri

        Aybaba ilk olarak Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynayacakları Orduspor maçı ile ilgili olarak şunları söyledi: "Önümüzdeki 4 maç da zor olacak. Rakip kadar isteyip, rakip kadar koşmanız gerekiyor. Bunu yaparsak galip geleceğimize inanıyorum."

        "SEZON SONU GÖRÜŞECEĞİZ"

        Aybaba görevine devam edip etmemesi konusunda yapılan spekülasyonlara ise şu yanıtı verdi: "Göreve devam edip etmeme konusunda bugüne kadar yönetim kurulumuz ile bir görüşmemiz olmadı. Daha önce de söylediğim gibi bu konuyu sezon sonu görüşeceğiz. Şu anda böyle spekilasyonlar yaratmak Beşiktaş'a zarar verir. Avrupa kupalarına gitme hedefinde ilerlememiz lazım. Camia içindeki bazı insanlar Avrupa kupalarına katılmamamızı istiyorlarsa bu görüşlerine devam edebilirler. Bu spekülasyonlar oyuncuları da etkiler."

        "BAŞKAN, FUTBOLCULARLA GÖRÜŞTÜ"

        "Bugün başkanımız futbolcularla toplantı yaptı. Bu sezon üçüncü kez oyuncularla toplantı yapmış oldu. Toplantıda başkanımız da son 4 maçın önemini vurguladı. Ayrıca benim istifa ettiğim ve başkanın kabul etmediği gibi şeyler konuşuluyor. Bunlar ayıp şeyler. Böyle bir şey olmadı. Olsa ben söylerim. Son dönemde neden düşüş yaşadığımızı ve diğer sorunları da sezon sonu anlatacağım."

        "FERNANDES İSTEMİYORSA BAŞKA TAKIMA GİTSİN"

        Tecrübeli teknik adam Fernandes ile bir sorun yaşamadıklarını ifade ederek, "Fernandes sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkmadı. Bugün MR'a gidecek. Kendisi ile ilgili bir problemimiz yok. Fernandes'i bu takımda lider yapan benim. Her konuda da yardımcı olan benim. Eğer kendisinin bir sorunu varsa kendi sorunudur. Benimle veya takımla ilgili bir sorunu yok. Her takımın kendine göre seyahat ve kamp sistemi vardır. Teknik direktörlerin raporu doğrultusunda programlar hazırlanır ve hep birlikte gideriz. Kampa o geldi bu gelmek istemedi diye bir şey olmaz. Bu Beşiktaş takımı ve herkes kurallara uymak zorundadır. Kampa gitmek istemeyen de oturur konuşur; derdi varsa söyler. Fernandes ile böyle bir durum yaşamadık. Zaten Fernandes kamp yapmak istemiyorsa, kamp yapmayan takıma gitmesi gerekir. Böyle bir durum da yok" şeklinde konuştu.

        "GEKAS GÜNDEMİMİZE GELMEDİ"

        Samet Aybaba son olarak adı bir dönem Beşiktaş ile de anılan Gekas'ın gündemlerine hiç gelmediğini belirtti ve şöyle dedi: "Gekas hiç gündemimize bile gelmedi. Beşiktaş takımının ilgisi daha farklı oyuncular üzerinedir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ