Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, rakibini yenmesi halinde bu sezon bir ilki gerçekleştirmiş olacak - Trabzonspor Haberleri

        Ligin 29'uncu haftasında sahasında Orduspor'u, 30'uncu haftasında da deplasmanda Eskişehirspor'u 1-0'lık sonuçlarla mağlup ederek bu sezon 2'inci kez üst üste 2 maç kazanan bordo-mavililer, Gençlerbirliği'ni de yenmesi halinde ilk kez art arda 3 maç kazanma başarısı gösterecek. Bordo-mavililer, en son geçen sezonun 22'inci haftasında sahasında Eskişehirspor'u 4-1, ligin 23'üncü haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-0 ve ligin 24'üncü haftasında kendi evinde Bursaspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek ligde 3 maç art arda kazanma başarısı göstermişti.

        Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, ligde Orduspor ve Eskişehirspor galibiyetleriyle son 2 haftayı galibiyetle kapattıklarını anımsatarak, "Gençlerbirliği'ni de yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" dedi. Üst üste aldıkları galibiyetlerle takımın öz güveninin iyi bir duruma geldiğini ifade eden Yener, "Artık konumumuz önceki haftalara göre iyi ancak bu öz güven rehavete dönüşmemeli. Takım olarak iyiyiz dersek, mücadele etmezsek hayal kırıklığı yaşarız" diye konuştu. Yener, ligde kalan haftalarda daha stressiz ve baskısız şekilde maçlarını oynayacaklarını belirterek, şöyle devam etti:

        "Bu durum mücadele etmememize neden olursa hüsrana uğrarız. Futbolcu arkadaşlarımdan diğer maçlardan daha çok koşmalarını, mücadele etmelerini istiyorum. Böyle olduğunda kazanacağımızdan emin olabiliriz. Artık mücadele etmeden, rakipten daha çok koşmadan kazanma ihtimali yok. Kaldı ki Gençlerbirliği, Fenerbahçe karşısında çok güzel bir futbol oynadı ve haklı bir galibiyet aldı. Zor bir maç olacak. İyi mücadele edip istediklerimizi yaparsak mutlaka bu maçta galip geliriz. Bundan sonraki maçlar, ligde üst sıralara yükselmemiz açısından önemli."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ