Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Bordo-Mavili kulüp, Eneramo, Aatif ve Erman Kılıç’ı kadroya katmak için düğmeye bastı - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Süper Lig’de arka arkaya aldığı galibiyetlerle küme hattından sıyrılan ve üst sıralara tırmanan Trabzonspor, yeni sezon için transfer harekatına başladı. Bu sezondan ağzı yanan ve gelecek yıl için çok güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Bordo- Mavili kulüp, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalma mücadelesi verdiği Sivasspor’un oyuncularına kanca attı. Trabzonsporlu yöneticiler, Kırmızı-Beyazlı takımın golcü futbolcusu Eneramo başta olmak üzere Aatif Chahechouhe ve Erman Kılıç’ın menajerleri ile de masaya oturdu. Yapılan ilk görüşmelerin de olumlu sonuçlandığı belirtildi.

        Ancak kupada Sivas ile oynayacakları kritik maç öncesi Trabzonspor’un rakibin 3 futbolcusunu listeye alması da kafaları karıştırdı. Bu arada Bordo-Mavili yönetimin, eldeki 11 yabancı futbolcunun büyük kısmıyla yolları ayırmanın planlarını yaptığı öğrenildi. Yetkililer; Colman, Emerson, Janko, Celustka ve Bamba’yı kesin olarak yollayacak. Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın raporu doğrultusunda çalışan yönetimin, yapılacak olan kongreyi de göz önünde bulundurarak işi sıkı tuttuğu bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ