Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe’de kalan 4 maçın kazanılması için ağız birliği yapıldı. Kocaman oyuncularına “Matematiksel şansımız bitmeden vazgeçmek yok” dedi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de, her ne kadar şampiyonluk şansı azalsa da kalan 4 maçın tümünün kazanılması için teknik heyet ve futbolcular ağız birliği yaptı. Hafta içerisinde UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica’ya karşı oynanan iyi oyun ve alınan 1-0’lık galibiyetle Ankara’da bozulan moralleri yeniden yükselten Sarı-Lacivertliler ligde kalan tüm maçları kazanmak için seferberlik başlattı.

        Teknik direktör Aykut Kocaman oyuncularına, “Ligde ne yazık ki artık ipler bizim elimizde değil. Şampiyonluk şansımızın azaldığı bir gerçek fakatyıl boyunca biz ortaya bir karakter koyduk ve bizim karakterimize yakışan bu işi sonuna kadar kovalamaktır” dedi.

        ‘TARAFTARIN BAŞI DİK OLMALI’

        Aykut Kocaman, “Ligde 4 maçımız kaldı. Bu 4 maçı da kazanmalıyız ve taraftarımızın başını dik tutmalıyız. Biz kalan maçları kazanalım sonrasında ne olacağına bakarız. Benfica’ya karşı büyük bir zafer kazandınız. Fakat şimdi bu maçı bir kenara koyup Kayserispor’a odaklanmalıyız” dedi.

        Bu arada özellikle fazla forma şansı bulamayan oyunculara da uyarılarda bulunan Aykut Kocaman, “Kalan haftalar çok önemli. Bu bakımdan sizlerden her an oynayacakmış gibi hazır olmanızı istiyorum. Ligde her şeye rağmen şampiyonluk şansımız var ve en önemlisi 2. sıradaki yerimizi korumalıyız” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ