Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'un 15 gün süren Davraz kampı, sabah anrenmanının ardından tamamlandı - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-mavili futbolcular ve teknik ekip, yeni sezon hazırlıkları için geldiği 2 bin 635 rakımlı Davraz Dağı'nın eteklerindeki Sirene Davraz Oteli'nde, Davraz kampının son antrenmanını gerçekleştirdi.

        Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleştirilen kampın son antrenmanına hafif sakatlıkları bulunan Batuhan, Fatih ve Yasin katılmadı. Mazereti bulunmayan Zokora da idmanda yer almadı. Kondisyon ağırlıklı gerçekleşen idmanda futbolcular koşu yaptı.

        Öte yandan teknik direktör Akçay, çalışma öncesi Beşiktaş ile transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlanan kaleci Tolga Zengin ile bir süre görüştü.

        Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet, Davraz'dan akşam saatlerinde ayrılacak.

        KAMP

        Bordo-mavili takım, 28 Haziran'da başlayan Davraz kampında günde çift antrenman yapmıştı. Kamp boyunca 2'si Ukrayna'nın Metalurg Zaporizhzhia takımı, diğeri Azerbaycan'ın FK Kabala ile olmak üzere 3 hazırlık maçı yapan Trabzonspor, 1 beraberlik, 2 galibiyet aldı.

        Kamp çalışmaları kapsamında 30 Haziran'da Sirene Davraz Oteli'nin A sahasında oynanan Metalurg Zaporizhzhia maçında sağ dizinden sakatlanan Sapara'nın 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ