Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Tata'dan ilk açıklama - Futbol Haberleri

        Barcelona'ya hareket etmeden önce ülkesinde düzenlediği basın toplantısında, Barcelona'dan kendisine gelen teklifin süpriz olduğunu saklamayan Tata, ''Beklemiyordum. Liglerin bazıları başladı, bazıları da hazırlık döneminde. Kendimi tatile, dinlemeye başlamaya hazırlıyordum. Bunu bir süpriz olarak algılıyorum'' diye konuştu. Barcelona'nın tercihini kendisinden yana kullanmasından dolayı teşekkür eden Tata, Barcelona teknik direktörü olmanın ''önemli bir şey'' olduğunu kaydetti.

        Tata ayrıca, Barcelona yönetiminin kendisiyle temasa geçerken aynı zamanda Arjantinli yıldız futbolcuları Lionel Messi ile de konuşup, görüş aldığına inandığını ifade ederek, ''Hiç şüphem yok ki onun da bir fikrini istediler ve benim yararıma oldu'' ifadesini kullandı.

        Arjantinli teknik adam, Barcelona'daki döneminde oyun felsefesindeki temel konulardan birinin maç maç hareket ederek, hedeflere varmak olduğunu dile getirdi.

        Tata, basın toplantısı sırasında Arjantin futboluna da teşekkür ederek, yurt dışında Arjantin'i ve futbolunu en iyi şekilde temsil etmeleri gerektiğini belirtti.

        Öte yandan Lionel Messi de internet ortamında yayınladığı bir mesajda, ''Bu takıma teknik direktör olarak Martino'nun seçilmiş olması ne güzel bir süpriz'' diye yazdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ