Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, en büyük hayalinin Fenerbahçe Üniversitesi'ni kurmak olduğunu söyledi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Koleji'nin kuruluşunun 10. yılında, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı açılış töreninde yaptığı konuşmada, en büyük hayalinin Fenerbahçe Üniversitesi'ni kurmak olduğunu söyledi.

        Fenerbahçe'nin son 10 yılda bir eğitim mücadelesi de verdiğini söyleyen Aziz Yıldırım, "Çocuklarımızın başarılı olduğunu görüyoruz. Bu çocuklarımız için daha iyi okul inşa etmek, teknolojiyi de bunun içine katarak onların hizmetine vermek gerekiyor. Son iki senedir kavgasını sürdürdüğümüz okulumuzun arazisi ile ilgili tüm problemleri çözdük. Önümüzdeki dönemde Fenerbahçe Koleji'nin yeri ile ilgili bir bedel belirlenecek ve bu bedel ödenerek burası Fenerbahçe Spor Kulübü'nün malı olacak. Artık hiç kimse bu meselenin üzerinden birşeyler çıkartıp bizi zor durumda bırakmaya çalışamayacak" dedi.

        "SIRADA FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ VAR"

        "Sırada Fenerbahçe Üniversitesi var" diyen Aziz Yıldırım, "En büyük hayalim: Bakalım olacak mı; Fenerbahçe Üniversitesi'ni kurmak 1-1,5 yıl içinde bunun kurulacağını düşünüyorum. Buradan yetişen gençlerin bu üniversitede eğitimlerine devam etmelerini istiyoruz. Artık bu gençler aldıkları bu eğitimlerle sadece Türkiye'de değil dünyanın çeşitli ülkelerinde gerekli yerlerde olmayı da hak ediyorlar. Türkiye Cumhuriyeti olarak hepimiz bunu hak ediyoruz. Son zamanlarda gelişen olaylarla birlikte birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı birlikte el ele hareket ederek bu ülkeye sahip çıkmalıyız. Yeni eğitim dönemi hayırlı olsun" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ