Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe yönetimi, Salih Uçan’ın sözleşmesine “20 milyon Euro getirirse gider” maddesi koydurdu - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe yönetimi bir yandan kongreye hazırlanırken diğer yandanda takımla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

        Yönetimin bu konudaki ilk hedefi de Salih Uçan oldu. Geçen sezon yıldızı parlayan ve isminden sıkça bahsedilen Sarı -Lacivertliler’in genç yeteneği, menajerlerin kıskacına girmiş durumda. Bunun için de sürekli olarak onu Avrupa’daki bir takıma göndermek için girişimlerde bulunuyorlar. Fenerbahçe yönetiminin de genç yıldızını elinden kaçırmamak için geçen hafta içerisinde önlemini aldığı ortaya çıktı. Salih’in sözleşmesine, “20 milyon Euro getirirse gider” şeklinde ek bir madde koyuldu ve yıllık aldığı parada da artış yapıldı. Böylece Salih’i transfer etmek isteyenler ciddi bir parayı elden çıkarmak zorunda kalacak.

        İKİNCİ HEDEF CANER ERKİN

        Yönetimin ikinci hedefi ise Caner Erkin. Ersun Yanal ile birlikte müthiş bir çıkış yakalayan ve hem Fenerbahçe’de hem de milli takım da süper performans sergileyen tecrübeli oyuncunun aldığı ücrette artış sağlanacak. Yıldız futbolcu şuanda Sarı-Lac ivertli kulüpten yıllık 600 bin Euro alıyor. Bayram sonrasında yapılacak görüşmelerle bu rakamın 1.5 milyon Euro’ya çıkartılacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ