Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer A Milli Takım maçları Show TV'de - Futbol Haberleri

        Belki 2014 Brezilya Dünya Kupası biletini son anda kaçırdık ancak Fatih Terim'in Ay-Yıldızlılar'ın başına geçmesi ile 'Milli serüvene' beyaz bir sayfa açtık... Hedefi de ilk olarak; 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası olarak belirledik...

        Tüm Türkiye; 2002 Dünya Kupası ve EURO 2008'deki gibi tarihi zaferlere imza atması beklenen Ay-Yıldızlılar'ı artık Show TV ekranlarından takip edecek. Milli heyecan, coşku, unutulmaz anlar bu adresten izleyicilere ulaşacak. A Milli Takımımız’ın Fransa’daki Euro 2016 eleme gruplarında ve 2018’de Rusya’da yapılacak Dünya Kupası eleme gruplarında oynayacağı dev maçlar Show TV’den yayınlanacak.

        HAZIRLIKLARI DA VERECEK

        Ayrıca aynı süreçte Milli Takımımız’ın oynayacağı hazırlık maçları da Show TV’den sporseverlerle buluşacak. Fatih Terim yönetiminde yapılacak milli provalar ve son hazırlıklar aynı kanalda ekranlara taşınacak.

        TÜRKİYE İLE SINIRLI DEĞİL

        Sporseverlerin yeni adresi olacak olan Show TV, sadece milli maçlarımızla yetinmeyecek. Diğer gruplarda yapılacak kritik müsabakaları da yayınlayacak. Böylece izleyeciler tam anlamıyla futbola doyacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ