Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Galatasaray haberleri, Mircea Lucescu, Lucescu Galatasaray - Galatasaray Haberleri
        1

        LUCE'NİN GELME ŞARTI
        Axel Witsel, Ramires, Thibaut Courtois ve Fernando Llorente gibi oyuncuların menajerliğini üstelenen aynı zamanda Mircea Lucescu'nun çok yakın bir arkadaşı olan Dumitrascu Konstantin Eurosport.com Türkiye'ye konuştu. Halen Shaktar Donetsk'in başında olan Mircea Lucescu hakkında açıklamalar yapan dünyaca ünlü FIFA menajeri, Lucescu için tüyoları verdi. Rumen teknik adam için kapıları Türkiye'ye kapanmadığını belirten Dumitrascu Konstantin, Lucescu için çok önemli sözler söyledi.

        2

        "ABDURRAHİM ALBAYRAK'I İSTER"
        Mircea Lucescu'nun Galatasaray'a dönmek için ekonomik ve proje şartlarının yanı sıra çok sevdiği isim olan Abdurrahim Albayrak'ın da yönetime girmesini isteyeceğini belirtti. Ukrayna'da bile Albayrak'tan bahsettiğini ifade eden Konstantin, Lucescu için değil Galatasaray için önemli insanların kulüpte yer alması gerektiğini her fırsatta dile getirdiğini söyledi. Özellikle son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra tahtı sallanan Roberto Mancini'nin yerine ismi geçen Mircea Lucescu, Galatasaray'da şu andaki kutuplaşma ortamında kendini rahat hissetmeyebilir. Fatih Terim dönemindeyken yönetim ile teknik ekibin arasına toparlayan Abdurrahim Albayrak gibi bir ismin de olmayışı bu işi zora sokabilir. (Eurosport)

        3

        Galatasaray'da Mancini'nin koltuğu sallanıyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Bursaspor maçının ardından istifa sinyalleri veren İtalyan teknik adam Premier Lig'e dönüş yapmak istiyor.

        4

        Sezon ortasında Portekizli Teknik Direktörü Villas Boas'ın görevine son verip Tim Sherwood ile sezon sonuna kadar devam eden Tottenham ve David Moyes yönetiminde kötü günler geçiren Manchester United'ın Mancini ile dirsek temasında bulunduğu İngiliz basınında önce çıkan haberler arasında. Şampiyonluk yaşadığı Manchester City'nin ezeli rakibi M.United'ı çalıştırma konusunda kararsız olduğu ifade edilen Mancini'nin, sezon sonunda Galatasaray yönetimi ile görüşerek kesin kararını vereceği belirtiliyor. Öte yandan Arsenal'in de Mancini için devrede olduğu İngiliz basını tarafından iddia edildi.

        5

        İTALYAN DEVİ PEŞİNDE
        Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Didier Drogba'nın, gelecek sezon Juventus forması giyeceği öne sürüldü. İngiliz basınında yer alan haberlerde, sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi haziranda sona erecek Fildişi Sahilli golcünün eski kulübü Chelsea'ye futbolcu ve antrenör olarak geri dönmesinin beklenmediği belirtildi.

        6

        İtalya'nın önde gelen kulüplerinden Juventus'un Drogba'yı istediği ve 36 yaşındaki golcüyle görüşmelere başlamak üzere olduğu iddia edildi. Haberlerde, İtalyan kulübünde Drogba'ya takımda düzenli oynama garantisinin verileceği ve futbolcinin bu şekilde ikna edilmeye çalışılacağı kaydedildi.

        7

        AMRABAT'I İSTİYORLAR
        La Liga'da futboluyla dikkat çeken Galatasaraylı Amrabat için Valencia'nın devrede olduğu öne sürüldü. Galatasaray’dan kiralık olarak İspanya’nın Malaga takımına transfer olan Nordin Amrabat oynadığı oyunla bir çok ekibin dikkatini çekti.

        8

        Malaga’nın bonservisini almak için sarı-kırmızılılarla görüşmelere başladığı Faslı futbolcuya başka La Liga ekiplerinin de talip olduğu belirtildi. Şu ana dek en somut ilgiyi gösteren takımın ise ‘Yarasalar’ lakaplı Valencia olduğu ifade edildi.

        9

        MANCİNİ'DEN SÜRPRİZ KESİKLER
        Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray, Konya'ya gitti. Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde kuvvet, pas ve taktik antrenmanı yaparak tamamlayan sarı-kırmızılılar, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Konya'ya hareket etti.

        10

        Sarı kart cezalısı Felipe Melo ile sakatlığı bulunan Didier Drogba, Aurelien Chedjou ve Hamit Altıntop'un yanı sıra yabancı sınırlamasına takılan Guillerme Burdisso'nun yer alamadığı sarı-kırmızılı kafilede şu futbolcular bulunuyor: Fernando Muslera, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Wesley Sneijder, Izet Hajrovic, Alex Telles, Emmanuel Eboue, Lucas Ontivero, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Berk İsmail Ünsal, Oğuzhan Kayar, Sabri Sarıoğlu, Veysel Sarı, Umut Gündoğan.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ