Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Şota Arveladze, Şota Arveladze değerlendirme - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa'nın Kayseri Erciyesspor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan lacivert-beyazlı takımın teknik direktörü Şota Arveladze, "Zor bir dönem geçiriyorduk ve içeride oynadığımız maçlarda istediğimiz sonuçları alamıyorduk" dedi.

        Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa, evinde Kayseri Erciyesspor'u 3-0 mağlup etmesinin ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri ve futbolcuları açıklamalarda bulundu.

        Zor bir dönem geçirdiklerini dile getiren Şota, "İçeride oynadığımız maçlarda istediğimiz skorları alamıyorduk. Bu maç çok önemliydi. Bu gidişi yakalamak gerekiyordu. İnanıyorum ki oynarken iyi ve sabırlı oynadık. Haklı bir galibiyet aldık diye düşünüyorum. İlk ve ikinci gol şans olsa bile kaçırdığımız pozisyonda çok sayıdaydı. Futbolcularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

        Karşılaşmada ilk golü atanın oyunu açacağını bildiğine değinen Şota Arveladze, "Golden sonra değişti oyun. İkinci devre daha fazla atabilirdik. Sonuç çok önemli. Kalan 7 maç ve 21 puan var. Oradan maksimum puanı çıkarmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        Oyun mantalitelerini sahaya iyi bir şekilde aktardıklarını vurgulayan lacivert-beyazlı takımın sol beki İlhan Eker, "İlk golü bulduktan sonra oyun bize döndü. İkinci yarı daha farklı olabilirdi. Herkes Kasımpaşa'nın düşüşte olduğunu söylüyor ama bizim bir Beşiktaş maçı var ki, etkisi takım olarak uzun süre devam etti. O maç oynanmasaydı da 3 puan onların olsaydı. Artık önümüzde 7 maç ve 21 puan var. Oradan maksimum puanı alıp ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

        Bütün takımı tebrik ederek sözlerine başlayan Kasımpaşa'nın genç futbolcusu Alpaslan Öztürk, "Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarı önde kapattığımız için avantajlı olduk. 3-0'dan sonra maç bizim elimize geçti. Umarım 21 puanın 21'ini de almaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ