Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mancini, aptal, Galatasaray, Konyaspor - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı mücadelenin ardından teknik direktör Roberto Mancini, önce yayıncı kuruluşa verdiği demeçte ardından ise basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        2

        Mancini, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Fenerbahçe derbisine değinirken, takımının üzerinde bir şanssızlık olduğunu şu sözlerle ifade etti:

        3

        "Çok ciddi bir gol atamama sıkıntımız var. Bu da ciddi bir problem tabi. Şanssızlık da var üzerimizde. Ne yazık ki deplasman maçlarında gol atamıyoruz. Gol atamayınca da galip gelemiyoruz. Futbolda bu tip şeyler de oluyor. Forvetlerimizin de mutlaka girdiği pozisyonları golle sonuçlandırması gerekiyor. Bakarsınız Fenerbahçe'ye karşı 4 gol atarız. Derbide her şey mümkün."

        4

        BASIN TOPLANTISINDA PATLADI
        İtalyan teknik adam basın toplantısında ise kendisine soru yönelten gazetecilere çıkıştı...

        5

        Mancini, kadroda sürekli değişiklik yapmasının nedeninin sorulması üzerine "Yabancı kuralı var. 6 yabancı olduğu zaman Eboue'yi oynatamıyoruz. Yerimiz olduğu zaman Eboue'yi oynatabiliyoruz. Eğer bir soru soruyorsanız, elinizde bir veri olması lazım" dedi.

        6

        Hakan Balta'nın stoperde oynamasının eleştirilmesi üzerine ise adeta çileden çıkan İtalyan hoca, "Son 2-3 aydır Hakan Balta stoperde oynuyor. Bir soru soruyorsak, arkasında duralım, elimizde veriler olsun. Boşuna soru sormayın. Gereksiz sorular sormayın; düşünüp, akıllı sorular sorun. Chedjou kaç maç oynadı. Gereksiz sorular soruyorsunuz, aptal sorular sormayın" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ