Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Diego, Atletico Madrid, Wolfsburg, Alex de Souza, Brezilya - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ligde şampiyonluğa ilan etmeye çok yaklaşan Fenerbahçe, transferde de hareketli günler geçiriyor.

        2

        En yakın rakibi Galatasaray ve Beşiktaş'a maç eksiğiyle 7 puan fark atan sarı lacivertliler ligde şampiyonluğa emin adımlarla yürürken sezon sonunda kuracağı takım için de çalışmalarını sürdürüyor.

        3

        Birçok oyuncuyla yolların ayrılacağı Fenerbahçe'de gündemde önemli isimler var. Önemli oyuncularla takımını takviye etmeye hazırlanan sarı lacivertlilere müjdeli haber Brezilya'dan geldi.

        4

        "FENERBAHÇE İSTİYOR"
        Brezilya'da yayın yapan Gaucha radyosunda Avrupa'da forma giyen Brezilyalı futbolcuların konuşulduğu bir programa katılan Brezilyalı spor yazarı Juan Arango, Fenerbahçe için çok önemli bir transfer iddiasında bulundu.

        5

        Atletico Madrid'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'la Fenerbahçe'nin ilgilendiğini belirten Arango, sarı lacivertlilerin bu transferi gerçekleştirmek için çok istekli olduğunu belirtti.

        6

        "YA BREZİLYA YA FENERBAHÇE"
        Programda değerlendirmelerde bulunan Juan Arango, Diego'nun sezon sonunda iki tercihi olduğunu bunların ise Brezilya ve Fenerbahçe olduğunu açıklayarak oyuncunun Türkiye'ye gelme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

        7

        SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR
        Bonservisi Wolfsburg'da olan Diego, devre arasında Atletico Madrid'e kiralık olarak imza atmıştı. Adı o zamanlarda da Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı futbolcunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi Sarı-Lacivertliler'in elini kolaylaştıran en büyük etken...

        8

        Ocak ayında adı Fenerbahçe ile transfer iddialarına karışan Diego, yaptığı açıklamada sezon sonu sözleşmesinin biteceğini ve 'zamanı geldiğinde görüşürüz' açıklamasını yaparak transferi için açık kapı bırakmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ