Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Erdal Torunoğulları, Erdal Torunoğulları Aaron Hunt, Hunt Beşiktaş - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın dış transferinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Werder Bremen'den Aaron Hunt'un siyah-beyazlı formayı giymek istemesinin son derece önemli olduğunu söyledi.

        Alman futbolcunun transferi konusunda, "Hunt ilgilendiğimiz oyuncular arasında yer alıyor" diyen asbaşkan Deniz Atalay ile paralel bir ifade kullanan Torunoğulları, "Sayın Atalay'ın da ifade ettiği gibi Aaron Hunt, Beşiktaş transfer komitesinin takibinde yer alan bir oyuncudur. Futbol genel direktörü Önder Özen ve teknik direktörümüz Slaven Bilic ile birlikte, gelecek yıl için izleyeceğimiz transfer politikasını detaylı bir şekilde konuşuyoruz. Yalnız Hunt değil, İngiltere ve bazı başka ülkelerden de izlediğimiz, takip ettiğimiz futbolcular var. Tüm çabamız yalnızca, bu listenin içerisinden en doğru isim ya da isimleri takımımıza kazandırmak için" diye konuştu.

        "LİSTEMİZDE YER ALDIĞINA GÖRE, FAYDALI BİR İSİM DEMEKTİR"

        Hunt'un önemli bir isim olduğuna dikkati çeken Torunoğulları, "Listemizde yer aldığına göre, zaten fayda sağlayacağına inandığımız bir isim demektir" dedi.

        Aaron Hunt'ın Werder Bremen formasıyla önemli maçlara çıktığına dikkati çeken Torunoğulları, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Bu noktada en önemlisi, Hunt Beşiktaş forması giymeyi çok istiyor. Ayrıca basına daha önce de yansıdığı gibi, eşinin Türk olması sebebiyle, yerli statüsünde oynatabilme şansı var. Beşiktaş taraftarına ve kamuoyuna şu an için, 'kendisiyle söz kestik ya da anlaşma sağladık' demiyoruz. 'Muhtemel adaylar içerisinden öne çıkan bir isimdir' demekle yetinelim."

        Torunoğulları, sözleşmeleri 2015 yılı Mayıs ayında sona erecek olan Veli Kavlak, Necip Uysal, Mustafa Pektemek ve Ersan Adem Gülüm ile masaya oturup oturmayacakları sorusunu, "Kadromuzda çok önemli ve çok değerli oyuncular var. Takımın iskeletini oluşturan ve gözle görülür katkı sağlayan futbolcularımızı bırakmamız söz konusu bile olamaz. Beşiktaş, iç transferde asla sorun yaşamaz. Bu oyuncularımızın durumuyla, sayın Deniz Atalay yakından ilgileniyor. Takımdaki her oyuncu, Beşiktaş forması giymekten son derece mutlu. Zaten kendileriyle bugüne kadar yaptığımız konuşmalarda, uzun vadeli birliktelik kavramını vurguladık. Yeni stat ile birlikte mevcut kadromuzu en iyi şekilde, en doğru isimlerle takviye edeceğiz, çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz."

        KADIN VOLEYBOL TAKIMINA ÖVGÜ

        Torunoğuları son olarak, Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik ederek, "Bu sezon, en azından CEV Challenge Kupası'nı alalım istedik ama olmadı. Buna rağmen oyuncularımız, ikincilik kürsüsüne çıkarak bizi gururlandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ