Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray icra, galatasaray roberto mancini icra, roberto mancini danışman galatasaray icra - Galatasaray Haberleri

        UEFA'nın Finansal Fair Play dolayısıyla Avrupa'dan men edebilme riski taşdığı kulislerde konuşuluyor. Ancak sarı kırmızılı yönetim ısrarla böyle bir risk olmadığını dile getiriyor. Bugün yaşanan bir gelişme de sosyal medyadan başlayarak tüm medyaya yayıldı. İddialara göre Roberto Mancini'nin Galatasaray'ı icraya verdiği iddia edilmişti.

        ALACAK DAVASI

        Ancak durumun farklı olduğu, Mancini'nin değil temsilcisinin Galatasaray'ı icraya verdiği ortaya çıktı. Sarı kırmızılı taraftarların merakla beklediği sorunun cevabı ise şu. Mancini'nin Galatasaray'a gelişinde aracılık eden şirket, İtalyan hocadan doğan alacakları için sarı kırmızılı takımı icraya verdi. Yaklaşık 44 bin Euro ödenmemiş çek dolayısıyla yerel mahkemeye başvuran İtalyan menajer, sarı kırmızılı takımdan alacaklarını istedi. Mahkemeye düşen süreç, yargılama yapılmadan iki tarafın anlaşmasıyla sonuçlandı.

        Mancini'nin menajerlik şirketinin yetki verdiği Avukat Sami Dinç, "Konunun Mancini'nin değil, İtalyan teknik adam için aracılık yapan şirkete ait olduğunu belirtti."

        FIFA kurallarına göre alacaklı taraf, önce yerel mahkemede sonuç alamazsa da FIFA'da hakkını arıyor.

        AYSAL'DAN İCRA AÇIKLAMASI!

        Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, icar haberi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aysal "bu paranın (44 bin euro) ödemesi 10 gün önce yapıldı, başka bir talep yok elimizde" ifadelerini kullandı.

        (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ