Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor hakan çalhanoğlu fenerbahçe galatasaray, hakan çalhanoğlu transfer, eto'o beşiktaş, diego beşiktaş, hazard fenerbahçe, cardozo trabzonspor - Trabzonspor Haberleri
        1

        HTSPOR
        Beşiktaş’ta transfer listesinin 1 numarası olan Diego Ribas yüksekten uçtu...

        2

        Atletico Madrid’in Brezilyalı yıldızı, Beşiktaş kurmaylarıyla yaptığı görüşmede, “Seni yeni sezonda takımımızda görmek istiyoruz” sözlerine “Türkiye Ligi’ni tanıyorum. Beşiktaş’ta da forma giyebilirim” yanıtını verdi.

        3

        Ardından konu paraya geldi. 29 yaşındaki maestro, yıllık 5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme talep etti. Beşiktaş Yönetimi’nin ise Diego’yu çok istediği ve rakamı düşürmek için çaba harcadığı öğrenildi.

        4

        İyi bir 10 numaranın, takımın en önemli sorunu olan yaratıcılık konusunu çözeceğine inanan kurmaylar, Diego’nun 3.5-4 milyon Euro’ya inmesi halinde bu transferi bitirecek.

        5

        FENERBAHÇE HAZARD'INI BULDU
        Süper Lig'de bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın Akhisar maçında kadroya aldığı en dikkat çekici isim Fenerbahçe A2 takımında forma giyen Muhammed Akarslan oldu.

        6

        Hücum hattının hem sağında hem de solunda oynayabilen 19 yaşındaki genç oyuncu, gerek her iki kanatta forma giyebilme özelliği gerekse futbol karakteri ile Premier League ekiplerinden Chelsea forması giyen Belçikalı yıldız Eden Hazard'a benzetiliyor.

        7

        Her iki ayağını da etkili biçimde kullanabilen, birebirde etkili olan ve kanat bindirmelerindeki süratı ile Ersun Yanal'ın radarına takılan 1995 doğumlu yıldız adayı, bu sezon Fenerbahçe A2 takımı forması altında çıktığı 32 mücadelede 8 gol kaydetme başarısı gösterdi.

        8

        2007-2008 sezonu başında İstanbul Gençlerbirliği takımından Fenerbahçe'ye transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını atan 19 yaşındaki oyuncunun 31 Mayıs 2016 tarihine kadar sarı lacivertli ekip ile sözleşmesi bulunuyor. (Sporx)

        9

        BEŞİKTAŞ'TA ETO'O SEFERİ
        Chelsea ile yollarını ayırmasına artık kesin gözüyle bakılan Samuel Eto'o için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bugün Londra'ya uçacak. Kamerunlu yıldızın menajeriyle masaya oturacak Orman, mutlu sona ulaşmak konusunda son derece kararlı.

        10

        Geçtiğimiz hafta Yunanistan ve Bosna’ya giderek bir dizi transfer görüşmesi yapan Orman’ın, bugün Londra'ya uçarak önce Chelsea’nin 18.00’de Norwich’le oynayacağı maçı izleyeceği, sonra da Maviler’in yıldızı Samuel Eto’o’nun menajeriyle masaya oturacağı ifade edildi. Orman’ın, daha önce senelik 7.5 milyon Euro isteyen Kamerunlu yıldızın menacerinden indirim isteyeceği bildirildi.

        11

        DEMBA BA DA LİSTEDE
        Yeni stada ismi dünya çapında duyulmuş futbolcular kazandırmak isteyen Orman’ın ayrıca Londra temsilcisinin bir diğer forveti Demba Ba için de Maviler’in sahibi Rus milyarder Roman Abramovich’le yemekte bir araya geleceği öğrenildi. Senegalli forvetin ya kiralanması, ya da uygun bir fiyat verilmesi halinde bonservisiyle satın alınmasının ihtimalleri arasında olduğu ifade edildi. (Fanatik)

        12

        FENERBAHÇE DE DEVREYE GİRDİ
        Alman basını, Hakan Çalhanoğlu'nun Hamburg ile yollarını ayırmak üzere olduğunu, M.City, Chelsea, M.United, A.Madrid, Juventus, G.Saray ve Roma'dan sonra F.Bahçe'nin de devreye girdiğini yazdı.

        13

        Aachaner Nachrichten gazetesi Hakan'ın, "Hamburg küme düştü. 2. Lig'de oynamam" ifadesine yer verirken en büyük hayallinin Şampiyonlar Ligi olduğunu belirtti.

        14

        Hakan Çalhanoğlu daha önce yaptığı açıklamada, Galatasaray'a gelmekten ve Mancini ile çalışmaktan gurur duyacağını açıklamıştı. Çalhanoğlu, küçüklükten beri Galatasaraylı olduğunu da dile getirmişti.

        15

        CARDOZO: GELMEYE HAZIRIM
        Trabzonspor'un uzun süredir peşinden koştuğu Oscar Cardozo, Paraguay gazetesi La Nocian'a konuştu.

        16

        Tecrübeli oyuncu, "İnsanların bana olan güvenini önemsiyorum. Daha önce de Fenerbahçe beni istemişti ama o zamanın şartlarında gelme fırsatım olmamıştı. Türkiye hakkında yeterli derecede bilgiye sahibim. Kulübüm bu kez izin verirse, futbol hayatıma orada devam edeceğim. Ben artık yeni bir maceraya hazırım. Trabzon'da yeni bir sayfa açarım" açıklamasında bulundu.

        17

        Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yakup Aslan da transferle ilgili olarak, "Cardozo görüştüğümüz oyunculardan biri. Daha önce de kendisiyle görüşmüştük. Eğer fiyatta anlaşırsak bu iş olur. Cardozo dışında kariyerli birkaç isimle daha temas halindeyiz. 1 ya da 2 golcü alacağız" diye konuştu.

        18

        BURHAN EŞER BEŞİKTAŞ YOLUNDA
        Sivasspor'da bu sezon çok başarılı bir performans gösteren hücum oyuncusu Burhan Eşer'i Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in ısrarla istediği öğrenildi. Hırvat hocanın dikkatle takip ettiği futbolcular arasında yer aldığı Burhan için menajeri Milan Rapaiç’le önümüzdeki Cuma günü görüşeceği bildirildi. Bilic’in arasının oldukça iyi olduğu Rapaiç’le yapacağı transfer toplantısının olumlu geçmesi bekleniyor. Burhan’ın da, Beşiktaş’a sıcak baktığı öne sürüldü. (Fanatik)
        Sivasspor'da bu sezon çok başarılı bir performans gösteren hücum oyuncusu Burhan Eşer'i Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in ısrarla istediği öğrenildi. Hırvat hocanın dikkatle takip ettiği futbolcular arasında yer aldığı Burhan için menajeri Milan Rapaiç’le önümüzdeki Cuma günü görüşeceği bildirildi. Bilic’in arasının oldukça iyi olduğu Rapaiç’le yapacağı transfer toplantısının olumlu geçmesi bekleniyor. Burhan’ın da, Beşiktaş’a sıcak baktığı öne sürüldü.

        19

        SON İDDİA LESTIENNE
        Şampiyon Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı netleşmezken, her geçen gün transfer iddialarına bir yenisi ekleniyor. Sarı-Lacivertliler’in, Club Brugge’un yıldızı Maxime Lestienne ile ilgilendiği ileri sürüldü. Sol açıkta oynayan 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon Belçika Ligi’nde oynadığı 29 maçta 10 gol attı, 13 asist yaptı.

        20

        BEŞİKTAŞ'TA SAVUNMA İÇİN İKİ ADAY
        Beşiktaş, savunma için iki yabancıyı gündemine almış durumda... Manchester City ile sözleşmesi bitecek Joleon Lescott ile Tottenham’dan Younes Kaboul için temaslar sürüyor. Beşiktaş’la uzun süredir adı geçen Lescott’un Türkiye’ye sıcak baktığı öğrenilirken, Kaboul’a başka takımlardan da teklifler geldiği konuşuluyor. 28 yaşındaki Fransız oyuncuyu, Newcastle United ve Stoke City’nin de takibe aldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ