Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkanları, transfer iddiaları, transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        FENERBAHÇE'DEN 3 BOMBA
        Yabancı kontenjanı nedeniyle rotayı yerli oyunculara çeviren Fenerbahçe, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal, Gençlerbirliği’nden Jimmy Durmaz ve Bursaspor forması giyen Şener Özbayraklı için kulüpleri ile temaslara başladı. (Milliyet)

        2

        BALOTELLİ ÇIKARMASI
        Drogba'nın yerine bir dünya yıldızını kadrosuna katmaya kararlı olan G.Saray'da büyük harekat başlıyor. Başkan Ünal Aysal, Milan'ın süper golcüsü Mario Balotelli için düğmeye bastı. Ünal Aysal, özel sekreteri aracılığıyla Milan'ın onursal başkanı Silvio Berlusconi'den randevu istedi. Ligin bitmesiyle birlikte Ancona'daki Delfi kasabasına giderek ailesiyle buluşacak olan Mancini'nin de Milan kulübüyle yapılacak görüşmelerde Aysal ve ekibine katılacağı belirtildi. (Fotomaç)

        3

        KARTAL'IN SON GÖZDESİ LUKAKU
        Önümüzdeki sezon kadrosunu kaliteli ve genç isimlerle güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın listesine Romelu Lukaku da eklendi. Chelsea Başkanı Abramovich'in konuğu olarak Londra'ya giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın konuyu transfere getirdiği öğrenildi. Chelsea İcra Kurulu Başkanı Bruce Buck'un Orman'a "Mourinho onu düşünüyor mu bilmiyorum, daha elimize raporlar gelmedi. Ama eğer gelecek sezonda da onu kiralarsak ve siz de kendisini İstanbul'a gelme konusunda ikan ederseniz; önceliğimiz siz olursunuz" dedi. (Fotomaç)

        4

        SOW YA DA WEBO GİDERSE, O GELİYOR
        Fenerbahçe'de Sow’un ayrılık mesajları vermesi, Webo’nun da ABD’den teklif alması Kanarya’yı tanıdık bir golcüye yöneltti. Braga’dan devre arasında kiralanan ve 11 gol atarak Kayseri Erciyesspor'un kümede kalmasında başrol oynayan Edinho’nun, Yanal’ın listesine girdiği öğrenildi. Erciyes’in 700 bin Euro karşılığında bonservisini aldığı Portekizli için Fener’in Sow ve Webo’nun durumunu bekleyeceği, ayrılık durumunda Edinho’nun Sarı-Lacivertli formayı giyeceği ifade edildi. (Fanatik)

        5

        KOUYATE HAVALARDA
        Anderlech'te oynadığı futbolla dikkat çeken ve G.Saray'a önerilen Cheikhou Kouyate, "Ben Moskova'ya giderek yaz ortasında bile donmak istemiyorum. Türkiye Ligi ise bana Belçika'dan ayrıldığımda forma giymek isteyebileceğim kadar büyük bir lig olarak görünmüyor" diye konuştu. (Fotomaç)

        6

        BURHAN KARTAL OLUYOR
        Süper Lig’de bu sezon Sivasspor formasıyla başarılı bir dönem geçiren Burhan Eşer, adım adım Kartal oluyor... 29 yaşındaki futbolcu için kulübüyle pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın, transferde sona geldiği öğrenildi. Sivasspor’un 1.5 milyon Euro’luk (4.5 milyon TL) teklifini yüksek bulan Kara Kartal’ın, 1 milyon Euro (3 milyon TL) ve artı bir futbolcusunu takasta kullanmak istediğini açıkladığı ve tarafların küçük pürüzlerin dışında anlaşmaya vardığı kaydedildi. (Fanatik)

        7

        FENERBAHÇE VE LESTIENNE
        Belçika'nın en büyük gazetesi HNL, Maxime Lestienne için Galatasaray'ın devrede olduğu haberlerinin Club Brugge tarafından doğrulanmadığını bildirirken, "Maxime, uzun süredir Fenerbahçe'nin takibinde" diye yazdı. Bu sezon 40 maçta 10 gol, 18 asistle oynayan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusunun, Ersun Yanal'ın yardımcılarından Volkan Kazak tarafından izlendiği ve hakkında geniş bir rapor hazırladığı belirtildi. (Fotomaç)

        8

        MANCINI'YE RUS KANCASI
        Rus Basını, başkanlığını 6.1 milyar Dolar'lık şahsi serveti bulunan Leonid Fedun’un yaptığı Spartak Moskova’nın Mancini’ye kanca attığını ileri sürdü.

        9

        BEŞİKTAŞ'IN TRANSFERİNİ KUYT DUYURDU
        Gelecek sezonda Vodafone Arena'ya yıldız yağdırmak isteyen Beşiktaş, bombayı patlatıyor. Alman ekibi Hamburg'un yıldızı Rafael van der Vaart için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya çok yaklaştı! Vaart’ın Beşiktaş'a transferini Fenerbahçeli Dirk Kuyt "Onunla görüştüm. Sezon sonunda Türkiye'ye gelecek. Ama bu benim takımım olmayacak" sözleriyle duyurdu. (Fanatik)

        10

        YATABARE TAMAM
        Gelecek sezon dünyaca ünlü bir forvet alacak olan ve Benfica'nın golcüsü Cardozo için resmi teklifini sunan Trabzonspor'un, Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Guingamp'ta top koşturan golcü Mustapha Yatabare'de sona yaklaştığı iddia edildi. L'Equipe gazetesinin haberinde, Trabzonspor yetkililerinin 28 yaşındaki forvet için Guingamp ile görüştüğü ve pazarlıklarda sona gelindiği öne sürüldü. Yatabare'nin menajeri Magdalena Subotic'le bordo-mavililerin CEO'su Burak Gürdal'ın sık sık görüştü belirtildi. (Fotomaç)

        11

        GENÇ SEMİH'E TALİP VAR
        Fenerbahçe’nin A2 takımında attığı 22 golle şampiyonlukta önemli paya sahip olan Semih Ergül'e Almanya’nın Stuttgart ve Freiburg takımları talip oldu. Oyuncunun menajerine teklif götüren iki kulübün, Semih’i transfer etmeyi düşündüğü öğrenildi. (HTSpor)

        12

        ALMEIDA'NIN YERİNE DEMBA BA
        Son 12 haftayı suskun geçiren ve sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Hugo Almeida'dan yaka silken Beşiktaş, Avrupa'da ses getirecek bir transfer için uğraşıyor. Lyon’dan Bafetimbi Gomis ile görüşen ancak istediği ücret ve imza parası nedeniyle görüşmeleri ağırdan alan siyah-beyazlılarda transfer komitesi, gündeme Chelsea'nin golcüsü Demba Ba'yı aldı. (Vatan)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ