Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman, Fikret Orman Önder Özen, Önder Özen - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Kartal’da önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında takımın durumu masaya yatırıldı. Yöneticilerin görüşlerini dinleyen Başkan Fikret Orman’ın Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic’e ‘kalkan olması’ dikkat çekti. Özen’e yönelik eleştirileri dinleyen Orman, “Herkes hata yapar. Hangimiz yapmıyor ki? Önder hoca da bizim gibi çok zor bir dönemde göreve geldi. Bırakalım işini tamamlasın. Bilic konusunda da aynı fikirdeyim. Yıllarca bir çok teknik adam geldi, gitti de ne oldu? Hocalarımız bir yere gitmeyecek. Stat bittikten sonra onlar da, biz de rahatlayacağız” dedi.

        DOKTOR KRİZİ

        Yönetim toplantısında masaya yatırılan konulardan biri de doktor Ertuğrul Karanlık’tı. Bazı yöneticiler, takımda yaşanan sakatlıklardan sorumlu gördükleri Karanlık’la yolların ayrılmasını istedi. Ancak A Takım’dan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, “Önder Özen, yeni sezonda da Karanlık ile çalışmak istiyor ve bunda da kararlı” deyince farklı bir kulvara girildi. Yeni sezonda Karanlık’ın dışında ikinci bir doktorla çalışılmasının söz konusu olabileceği belirtildi.

        BİLİC ŞUT İSTEDİ

        Beşiktaş’ın dün yaptığı idmanda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan teknik direktör Slaven Bilic, bol bol şut istedi. Hırvat çalıştırıcı özellikle Veli, Olcay ve Gökhan Töre’ye son haftalarda attıkları golleri hatırlatarak, “Şut atmaya devam” dedi.

        JONES YİNE STOPER

        Dany’nin vedası sonrası Elazığ’da stoper oynayan Jermain Jones, sınıfı geçmişti. Teknik direktör Bilic’in son idmanda Sivok’la yakından ilgilenmesi dikkat çekse de Çek oyuncunun maç eksiği nedeniyle Jones’u tercih etmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ