Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Akhisar, Şota açıklama - Kasımpaşa Haberleri

        Arveladze, ilk yarının sonlarına doğru gol yediklerini hatırlatarak, "Bulduğumuz 4-5 çok net pozisyon var. En hak ettiğimiz galibiyet olduğunu düşünüyorum. Ligde sıralama olarak istediğimiz yerdeyiz. Kulüp olarak iyi adım atmış oluyoruz. Puan alarak, oyun alarak galibiyetlerimiz umut veriyor. Daha iyi bir Kasımpaşa, daha çok zevk veren Kasımpaşa bekliyoruz" diye konuştu.

        Akhisar Belediyespor'u tebrik ettiğini dile getiren Arveladze, şunları söyledi:

        "Hedefi olan takımları tebrik ediyorum. Ligden düşen takımlara da geçmiş olsun. Acı bir durum. Kayserispor özellikle sevdiğim bir takım. Başkanına da geçmiş olsun diliyorum. Kasımpaşa çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çok kişi bizim için çalışıyor. Herkes çaba harcadı. Her şeyi profesyonelce yapmaya çalışan bir ekip var. 51 puanımız var. Onlar olmasaydı bu puanlar olmazdı."

        Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük de, Soma'da yaşanan olaylardan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, böyle bir olayın tekrarlanmamasını temenni etti. Büyük, maç hakkında yaptığı değerlendirmede ise "Bizim için iyi bir sezon finali oldu. İstediğimiz hedefe ulaşamadık ama önümüzdeki sezon istediğimiz hedeflere ulaşmak istiyoruz" dedi.

        Futbolculardan Alparslan Öztürk, yaşanan olaylardan dolayı ülke olarak çok üzgün olduklarını ifade ederek, "Zor bir maç oldu. Akhisar Belediyespor iyi bir takım. Bu maçı kazandık ama maalesef istediğimiz hedefe ulaşamadık" ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ