Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray burak yılmaz, galatasaray forvetleri, burak umut bulut, umut bulut galatasaray, galatasaray forvet transferi - Galatasaray Haberleri

        Drogba’nın ayrılırken “Onun gibi her sezon 20-25 gol atan bir futbolcu daha fazla saygıyı hak ediyor” sözleriyle övdüğü Burak Yılmaz, yabancı golcü sevdasına Umut Bulut’un küstürülmesinden dolayı sıcak bakmıyor. Takım arkadaşlarıyla dertleşen Burak’ın, “Galatasaray’ın gol sorunu yok, bu sistemde oynamaya devam edilirse forvete de ihtiyacı yok. Sezon içinde genelde tek forvet oynadık. Benim saha içinde en çok uyum sağladığım kişi Umut Bulut... Trabzonspor’dan bu yana birlikte oynuyoruz. Kimin nereye koşacağını, ne yapacağını biliyoruz. Umut rakibi yıpratıyor, sonuna kadar forması için mücadele veriyor, daha fazla şansı da hak ediyor” dediği öğrenildi.

        ‘VERİMİ DÜŞÜYOR’

        Tek forvetle oynamaya devam edilmesi halinde yabancı forvetin G.Saray için lüks olacağını dile getiren Burak, “Bence Galatasaray’ın gol atma sorunu yok. Umut ne güne duruyor ki. Ona daha fazla güvenilmesi gerek. Kaldı ki zor zamanlarda çok kritik goller attı. İstikrarlı şekilde forma bulamaması onun verimini düşürüyor. Umut’la birlikte oynadığımızda benim de performansım üst düzeye çıkıyor” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ