Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Fenerbahçe Caner Erkin, Caner Erkin açıklamalar, Caner Erkin kararı - Fenerbahçe Haberleri

        Gösterdiği performansla bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan milli futbolcu Caner Erkin, sahada zaman zaman çok sinirlendiği anlar olabildiğini söyledi.

        Caner, kaybetmeyi hiç sevmediğini vurgulayarak, "Saha içinde çok agresif oluyorum. Çünkü bende kazanma arzusu üst düzeyde. Kaybetmeyi hiç sevmiyorum" dedi.

        Hiçbir futbolcunun kaybetmeyi sevmediğini hatırlatan başarılı oyuncu, "Tabii ki hiçbir futbolcu kaybetmeyi sevmez. Ancak bu bende biraz daha üst düzeyde. Sonuçta böyle olduğunda bazen tabiri caizse biraz kendimi kaybedebiliyorum. Sahada çok sinirlendiğim anlar olabiliyor. Kendi arkadaşlarımda da sinirleniyorum. Bazen hakemlere de sinirlendiğim anlar olabiliyor. Belki arkadaşlarıma yanlış söylediğim şeyler de olabilir" diye konuştu.

        Caner Erkin, gelecek sezondan itibaren sahada daha dikkatli olacağını söyledi. Erkin, "Belki saha içinde hakemlerle diyaloglarımız da farkı olabilir. Bundan sonra ben de dikkat edeceğim. Hakemlerle aynı işten ekmek yiyoruz. Onlar da biraz dikkat eder, ben de biraz dikkat edersem bu sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

        "ŞU AN YURT DIŞI HEDEFİM YOK"

        Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan Caner Erkin, kariyerine sarı-lacivertli takımda devam etmek istediğini vurguladı. Yurt dışından gelen transfer teklifleriyle ilgili bir soru üzerine Caner, "Şu anda yurt dışında oynama hedefim, öyle bir düşüncem yok. 'Fenerbahçe ile yeniden anlaşırız' diye umut ediyorum. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. İnşallah uzun yıllar Fenerbahçe'de kariyerime devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

        "BU SENE GERÇEKTEN İYİ PERFORMANS GÖSTERDİM"

        Caner Erkin, bu sene sürekli aynı mevkide oynadığı için geçen senelere göre daha iyi performans sergilediğini ifade etti. Futbolun bir takım oyunu olduğuna dikkati çeken milli futbolcu, "Futbol tek başına bir spor değil, takım oyunu. Takım iyi oynadığında ben de iyi oynadım. Bu sene gerçekten diğer senelere nazaran daha iyi performans gösterdim. Ancak bunu biraz da sürekli aynı mevkide oynamama bağlıyorum. Çünkü sezonu sol bekte başladım, sol bekte bitirdim. Bu da benim için bir avantajdı" dedi.

        "İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER"

        Futbol hayatı boyunca hep değişik mevkilerde oynadığına dikkati çeken Caner, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Sürekli aynı mevkide oynadığınızda oraya alışıyorsunuz ve oraya devam ediyorsunuz. Futbol hayatım boyunca hep değişik mevkilerde oynadım. Burada böyle başladığım için böyle devam etmek gurur verici. Hocalarım görev verdikçe her mevkide oynamaya devam edeceğim. Ancak aynı mevkide devam ettiğimde herkes performansımı gördü. Böyle devam edince de benim için gerçekten inanılmaz bir sezon geçti. İnşallah böyle devam eder."

        "MÜTHİŞ BİR ŞAMPİYONLUKTU"

        Caner Erkin, bu sezon yaşadıkları şampiyonluğu "müthiş" olarak değerlendirdi. Çok iyi mücadele ettiklerini aktaran Caner Erkin, "Takım halinde gerçekten inanılmaz bir mücadele ortaya koyduk. Bundan sonraki seneler de şampiyon olmamız lazım. Çünkü bu camia, başkanımız, taraftarımız bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı.

        "BUNDAN SONRA TURNUVA KAÇIRMAMALIYIZ"

        Milli takım kampında yer alan Caner Erkin, A Milli Takım'ın artık bundan sonra her turnuvaya katılması gerektiğini söyledi. Erkin, "Dünya Kupası'nı kaçırdık, bundan sonra hiçbir şekilde turnuva kaçırmamız lazım. Avrupa şampiyonası olsun, dünya kupası olsun bütün turnuvalara katılmalıyız. Futbolcular olarak, Türkiye olarak herkes bunu hak ediyor. Çok iyi hazırlanıp önümüzdeki turnuvalara katılmamız lazım" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ