Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor olcan adın transfer, olcan adın galatasaray, olcan adın beşiktaş, olcan adın menajeri fazıl özdemir, olcan adın açıklaması, olcan adın rusya ligi - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR.COM / Burak ÖZDEMİR

        Süper Ligi'in sona ermesiyle birlikte Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listelerinde ilk sırada bulunan Olcan Adın gündemden düşmüyor. Hemen her gün Galatasaray ve Beşiktaş ile anlaştığı iddiaları ortaya atılan yıldız oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir, Olcan Adın gerçeğini HTSPOR.COM'a açıkladı.

        Olcan'ın Trabzonspor'dan ayrılmaya sıcak baktığını ve yıldız oyuncunun Twitter hesabının hacklendiğini belirten Fazıl Özdemir, "Trabzonspor'a biz düşüncemizi söyledik. Olcan teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirmek istiyor. Biz Olcan'ın Trabzonspor'da süresini doldurduğunu düşünüyoruz. Gereken yetkili kişilere zaten durumu ilettik. Trabzonspor Yönetimi'nin alacağı karar neticesinde biz de yolumuzu çizeceğiz. Şuan için bize gelen bir teklif yok. Ama Olcan Adın tabi Türkiye'nin pozisyonunda en formda oyuncusu, muhtemelen, isteyen takımlar olacaktır. Yurt dışından da teklifler var. Rusya'dan bir takımın teklifi var. Şu an takım ismi söylemek doğru olmaz ama Rusya'dan Olcan için teklif var" diye konuştu.

        BEŞİKTAŞ CEPHESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ!

        Öte yandan HTSPOR.COM'a konuşan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi de, "Bu haberler tamamen süpekülasyon, Olcan Adın ile anlaştığımız doğru değil. Kendisi ve menajeriyle herhangi bir görüşme yapmadık" dedi.

        Olcan Adın'ın için bugün Trabzonspor ile Galatasaray'ın pazarlık masasına oturduğu ve Beşiktaş'ın da yıldız futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ