Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi cristiano ronaldo şampiyonlar ligi finali, ronaldo atletico açıklama, ronaldu uefaya konuştu - Futbol Haberleri

        UEFA'ya konuşan Portekizli oyuncu, Şampiyonlar Ligi finalinde 24 Mayıs Cumartesi günü Lizbon'da Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanacak maçı değerlendirdi.

        "Her Real Madridlinin rüyasındaki 10. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz" ifadesini kullanan Portekizli yıldız, takım olarak çok heyecanlı olduklarını ve Atletico Madrid'i yenmeleri gerektiğini belirtti.

        Bu sene UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 16 kez fileleri havalandırarak gol krallığı yarışında zirvede yer almasının yanı sıra FIFA Altın Top Ödülü'ne de layık görülen Ronaldo, Şampiyonlar Ligi kupasını da alarak kariyerinin en iyi sezonunu yaşamak istediğini vurguladı.

        Zorlu bir karşılaşma olacağını belirten 29 yaşındaki yıldız, "Final maçının, benim için çok özel bir yeri var çünkü ülkemde oynanacak. Ayrıca Real Madrid'le ilk kez finalde mücadele edeceğim. Atletico çok iyi bir takım ve harika bir sezon geçirdi. Yine de kazanmak için çabalayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

        Ronaldo, kulüp olarak uzun yıllardır bu maçı beklediklerini hatırlatarak, "Takıma katıldığım ilk günden itibaren bu kupayı elde edememenin üzerimizde yol açtığı bir baskı var ve sonunda kazanmamıza sadece ufak bir adım kaldı" şeklinde görüşlerini de kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ