Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Carlo Ancelotti, Real Madrid Carlo Ancelotti, Carlo Ancelotti Şampiyonlar Ligi - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid'i uzatmalarda 4-1 yenerek mutlu sona ulaşan Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Devler Ligi'nde kariyerinin üçüncü şampiyonluğunu elde etti.

        Devler Ligi'nde Real Madrid'i 12 yıl sonra şampiyonluğa taşıyan Ancelotti, bu kupada en fazla şampiyonluk yaşayan iki teknik direktörden biri oldu. 54 yaşındaki teknik adam, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce Liverpool'un başında üç kez kupa sevinci yaşayan Bob Paisley'yi yakalamayı başardı.

        İtalya'nın Milan takımıyla 2002-2003 ve 2006-2007 sezonlarında iki şampiyonluk yaşayan Ancelotti, üçüncü zaferini Real Madrid'in başında elde ederek tarihe geçti. İngiliz teknik adam Bob Paisley ise 1976-1977, 1977-1978 ve 1980-1981 sezonlarında Şampiyon Kulüpler Kupası adıyla düzenlenen turnuvada, Liverpool ile üç defa mutlu sona ulaşmıştı.

        RONALDO GOL REKORLARINI ALT ÜST ETTİ

        UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid'i uzatmalarda 4-1 yenerek zafere ulaşan Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, gol rekorlarını kırmaya devam ediyor.

        Atletico Madrid karşısında ikinci uzatma devresinin son dakikasında penaltıdan kaydettiği golle Devler Ligi'ndeki 67. golüne imza atan Ronaldo, turnuva tarihinin en golcü oyuncuları sıralamasında Barcelonalı Lionel Messi'yi yakaladı. 29 yaşındaki futbolcu 71 golü bulunan İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in sembol ismi Raul'e de bir adım yaklaşmış oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ