Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş arda turan barcelona, mesut özil galatasaray, godin fenerbahçe, belhanda beşiktaş, günün transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        GALATASARAY'DAN ÜÇLÜ ATAK
        Galatasaray, Trabzonspor’un satmaya yanaşmadığı Olcan Adın konusundaki ısrarını sürdürüyor. Aslan’ın gündemindeki bir diğer isim de Beşiktaş’la sözleşmesi biten Gökhan Töre... Kartal’ın bonservisi alma konusunda ağır davranması üzerine G.Saray’ın harekete geçtiği ve Rubin Kazan’la ön görüşme yaptığı da iddia ediliyor. Bu arada Mevlüt Erdinç’le de anlaşmaya varan Galatasaray'ın, 5 milyon Euro isteyen St. Etienne kulübüne 2.5 milyon Euro önereceği öğrenildi. (Milliyet)

        2

        DIEGO'DAN FENERBAHÇE PAYLAŞIMI
        Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını KAP'a bildirdiği Brezilyalı Diego Ribas, mikroblog sitesi Twitter üzerindeki resmi adresinden bir Fenerbahçe taraftarının kendisine 'Bekliyoruz' metni ile gönderdiği Fenerbahçe formalı fotoğrafını favorilerine ekledi. Sarı-Lacivertli taraftarlar arasında heyecan yaratan bu hareket transferin bittiğine dair yorumların yapılmasına sebep oldu.

        3

        BEŞİKTAŞ'TA HEDEF TIAGO
        Atletico Madrid'li Diego Ribas'tan vazgeçen Beşiktaş, bu oyuncuyu kulübeye hapseden Portekizli orta alan Tiago Mendes'e yöneldi. İspanyol temsilcisiyle bu sezon ortaya koyduğu oyunla takımının yakaladığı başarılı çıkışta etkili olan 33 yaşındaki futbolcunun, Kara Kartal'ın hedefleri arasında yer aldığı bildirildi. (Fanatik)

        4

        MANCINI: "SNEIJDER'İ SATMAK İNTİHAR OLUR"
        Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Manchester United'in istediği Hollandalı yıldız için “Wesley her türlü sistemde oynayabilen, joker bir oyuncu. Yeni dönemde de oyun sistemimde en önemli rolü o üstlenecek. Yüzde yüz takımda kalması gereken biri. Onu satmak intihar olur” raporunu verdi. (Akşam)

        5

        CRISTIAN GİDİYOR
        Fenerbahçe'yle bir sene daha sözleşmesi bulunan Cristian Baroni eski kulübü Corintihians'la anlaşmaya çok yakın... Corinthians Futbol Direktörü Ronaldo Ximenes'in önceki günlerde Cristian'ı kadromuza katmak istiyoruz açıklaması üzerine yoğunlaşan transfer görüşmeleri son aşamaya geldi. (Eurosport)

        6

        MOTTA KALIYOR
        Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon müthiş bir performans sergileyen Ramon Motta’nın bonservisinin alınması için görüşmeler start alıyor. Yöneticiler, bu hafta içinde Brezilya’ya giderek Corinthians yetkilileri ile bir araya gelecek. Brezilyalı sol bek için 2 milyon Euro bonservis ücreti önerecek.

        7

        ARDA TURAN BARCELONA'YA GİDİYOR
        Türk futbol tarihinin en büyük transferi gerçekleşiyor. Galatasaray'dan Atletico Madrid'e 13 milyon Euro'ya transfer olan Arda, şimdi de Barcelona'ya geçmek üzere... Barcelona'nın Arda'nın serbest kalma maddesi 40 milyon Euro üzerinden pazarlık yapacağı öğrenilirken, transferin oyuncu ile anlaşılması halinde 30-35 milyon Euro arasında bir rakama bitebileceği öğrenildi. (3puan.com)

        8

        GALATASARAY'DAN MESUT ÖZİL BOMBASI
        Yabancı kuralının 5+3 olması üzerine kaliteli Türk isimlerin peşine düşen G.Saray, büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon başında, Arsenal'ın Real Madrid'den yaklaşık 50 milyon Euro'ya transfer ettiği Mesut Özil'e Galatasaray'ın talip olduğu ortaya çıktı. Galatasaray ile Arsenal'ın bir süre önce Mesut'un kiralanması konusunu görüştüğü öğrenildi. İngiliz kulübünün, yıllık yaklaşık 6 milyon sterlin alan Mesut'un mali yükünden kurtulmak için Galatasaray'a kolaylık sağlamaya hazır olduğu bildirildi. (Fotomaç)

        9

        GODIN FENERBAHÇE'NİN KAPISINDAN DÖNMÜŞ
        Barcelona'ya attığı golle A.Madrid'i La Liga'da şampiyonluğa taşıyan, R.Madrid'e Şampiyonlar Ligi finalinde de gol atan defans oyuncusu Diego Godin, 2010'da F.Bahçe'nin kapısından döndü. O dönem Villareal'de oynayan Godin'in, F.Bahçe'de Bilica'nın yaptığı hatalar sonrası Diego Lugano tarafından önerildiği, oyuncunun da gelmeyi kabul ettiği ancak menajeri Juan Figger'in istekleri nedeniyle transferin yattığı öğrenildi. (Fotomaç)

        10

        ROBINHO BEŞİKTAŞ'TA
        Beşiktaş'ın gündeminde olan Robinho için menajeri Marco Kırdemir, Milan'ın bonservis bedelsiz bırakmayacağı Sambacı için 5-6 milyon Euro beklediğini ancak kiralamanın Beşiktaş için daha mantıklı olduğunu söyledi. İtalyan ekibinin 2 milyon Euro civarında bir kiralama bedeline sıcak baktığını belirten Kırdemir, "Bu anlaşmanın içinde satın alma opsiyonu da olur. Bu üç taraf için de doğru yoldur" açıklamasını yaptı. (Fotomaç)

        11

        DROGBA: "BENİM YERİMİ KALOU DOLDURUR"
        Galatasaray'ın 1.5 yıl formasını giydikten sonra sarı-kırmızılılarla yollarını ayıran Fildişili yıldız Didier Drogba takıma veda etmeden önce yerine alınması gereken ismi yönetime iletti. Fildişili yıldız halefi olarak uzun yıllar Chelsea'de birlikte forma giydiği yakın arkadaşı ve vatandaşı olan Lille'in golcüsü Salomon Kalou'yu önerdi. (Vatan)

        12

        FENERBAHÇE'DE KRASIC UMUDU
        Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Milos Krasic, sezon başında Fransa'nın Bastia takımına kiralanmıştı. Ancak burada fazla forma şansı bulamayan Sırp yıldızın geri dönmesi bekleniyordu. Bastia'da teknik direktörlük görevine gelen Claude Makelele ise yönetimle yaptığı görüşmede kendisi rapor hazırlamadan hiçbir oyuncu hakkında karar verilmemesini istedi. Makelele'nin talebi doğrultusunda Bastia, Krasic'i bonservisiyle alabilir. (Fanatik)

        13

        BELHANDA MİSİLLEMESİ
        Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş’ın orta alanda oyun kurucu pozisyonu için Ukrayna’da Dinamo Kiev takımında top koşturan Younes Belhanda’yı gündeme aldığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın Belhanda hamlesi, Fenerbahçe'nin Diego Ribas atağına misilleme olarak yorumlanıyor. (Bugün)

        14

        ONTIVERO GİDİYOR, İSHAK GELİYOR
        Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, 5+3 yabancı kuralından dolayı yönetimden sol beke takviye istedi. Bu doğrultuda çalışmalarına hız veren sarı kırmızılı yönetim, daha önce transfer etmek istediği Kardemir Karabükspor'un başarılı sol beki İshak Doğan konusunda karar kıldı. Galatasaray'ın Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın istediği Arjantinli genç yıldız adayı Lucas Ontivero'yu bu transferde kullanmayı planladığı belirtildi. (NTVSpor)

        15

        20 MİLYON EURO'YU GETİREN EMENIKE'Yİ ALIR
        Fenerbahçe yönetimi bu sezon sergilediği performansla Liverpool, Tottenham ve Everton gibi İngiliz kulüplerinin dikkatini çeken Emmanuel Emenike'nin fiyatını belirledi. Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcunun menajerine "20 milyon Euro'nun aşağısında bir teklifle hiçbir kulüp kapımızı çalmasın" mesajını gönderdi. (Fanatik)

        16

        BILIC'TEN RAKITIC'E TELEFON: SANA İHTİYACIM VAR
        Gelecek sezon Vodafone Arena'ya hem ligde hem de Avrupa'da ses getirecek bir kadroyla çıkmak isteyen Beşiktaş, bu doğrultuda Sevilla'nın Hırvat yıldızı İvan Rakitic için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Slaven Bilic'in Rakitic'e "Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalayacak bir takım kuruyoruz. Senin gibi kaliteli isimlere ihtiyacım var. Ön eleme turunu geçmemiz halinde Avrupa'nın en elit takımlarına karşı, bir numaralı turnuvada yer alacağız. Bu senin için de büyük bir fırsat. Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerimiz için bize katıl" diyerek Rakitic'i ikna etmeye çalıştığı bildirildi. (Fanatik)

        17

        GENÇ YILDIZ GALATASARAY YOLUNDA
        Transfer çalışmalarına start veren Galatasaray'da, teknik ekibin sezon boyunca yaptığı izlemeler sonrasında listenin üst sıralarına sürpriz bir ismi aldığı belirtildi. Yerli rotasyonunu genişletmek için arayışlara başlayan sarı-kırmızılıların, Süper Lig'e geri dönen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Enver Cenk Şahin için kısa süre içinde girişimlere başlamayı planladığı kaydedildi. (Webaslan)

        18

        SAMARAS TRABZONSPOR'A
        Transfer politikasını 'ünlü bir forvet ve onu tamamlayıcı başarıya aç genç oyuncular' şeklinde belirleyen Trabzonspor ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İskoçya'nın The Scotsman gazetesi, Celtic ile sözleşmesi biten Yunan golcü Georgios Samaras'ın, Bordo-Mavili takım ile temas halinde olduğunu öne sürdü. (Fotomaç)

        19

        HAJROVIC BEDAVAYA İTALYA'YA GİDİYOR
        İtalyan Calciomercato adlı internet sitesi; Galatasaray'dan alacaklarını alamadığı gerekçesiyle lig bitmeden ülkesine giden ve kulübü FIFA'ya şikayet eden İzet Hajrovic'in Sarı-Kırmızılı takımla sözleşmesinin sona erdiğini iddia etti. Haberde Hajrovic'in için bir çok İtalyan kulübünün de devrede olduğu aktarıldı. (Eurosport)

        20

        İLK ADAYLAR NADİR VE SAMED
        Geleceğin takımı için gelecek vaat eden futbolcuları listesine alan Fenerbahçe'de önceliği İskoç ekibi Dundee United'da forma giyen forvet Nadir Çiftçi ile Liverpool'un kadrosunda yer alan bir diğer golcü Samed Yeşil'e verdi. Bu iki genç futbolcu için yakında kulüpleriyle masaya oturulması bekleniyor. (Fanatik)

        21

        İŞTE KARTAL'IN YENİ 10 NUMARASI
        Orta alan bölgesine kesin olarak bir takviye yapmanın planlarını yapan Beşiktaş, son olarak Bundesliga ekibi Mainz'ın genç yıldızı Yunus Mallı'yı listesine aldı. Geçen sezon Mainz'le, 21 maça çıkan Malli, 5 gol atmış ve 4 asist yapmıştı. (Fanatik)

        22

        FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ KAMPL İÇİN AÇIKLAMA
        Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadrosunda görmek istediği Salzburg'lu Kevin Kampl'ın menajeri Michael Ruhnau suskunluğunu bozdu. Leverkusen ve Fenerbahçe'nin Kampl'a olan ilgisini doğrulayan Ruhnau, "Kampl'ın sözleşmesinde 12 milyon avroluk serbest kalma maddesi var ve teorik olarak 12 milyon avroyu getiren kulüp Kampl'ı transfer edebilir ancak bu rakamlar üzerinde sıkı bir şekilde durmak anlamsız. Leverkusen gibi Fenerbahçe de bizim ilgimizi çeken bir kulüp" şeklinde konuştu. (Sporx)

        23

        ERKAN ZENGİN - COLMAN TAKASI
        Trabzonspor, kadrosuna katmak istediği Erkan Zengin'in transferi için Gustavo Colman'ı takas olarak kullanmayı düşünüyor. Bu transfer için ayrıca bir miktar da para verilmesi planlanıyor. (Fotomaç)

        24

        MELO'YA TALİP VAR
        Brezilya ekibi Sao Paulo, Felipe Melo'ya talip olduğunu duyurdu. Brezilya basını, kulüp yetkililerinin ağzından, "Melo ve Sandro istediğimiz oyuncular" açıklamasına yer verdi. Ancak Pitbull'un şu anda ülkesine dönmeye sıcak bakmadığı belirtildi. G.Saray ile sözleşmesi süren Sambacı, "Türkler de Brezilyalılar gibi birbirine çok bağlı. Bu yüzden Türk halkına çok bağlandım. Kendimi onlardan biri hissediyorum" dedi. (Fotomaç)

        25

        PEKTEMEK'İN MENAJERİNDEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI
        Beşiktaş’ta adı Fenerbahçe ile anılan Mustafa Pektemek’in menajeri Muhammet Ali Gençcan net konuştu. “Bu sezon 22 maç oynadı ama genelinde az süre aldı. Tek amacı sürekli oynayabilmek. Başka takımların teklifleriyle ilgilenmiyor” (Bugün)

        26

        BEŞİKTAŞ'A ARJANTİNLİ STOPER
        Sivok'u göndermeye çalışan, G.Saray'dan kiralanan Dany için opsiyonu kullanmayacak olan Beşiktaş, stoper için Matias Silvestre'yi düşünüyor. Bonservisi İnter'de olan, geçen sezon Milan'da kiralık oynayan 29 yaşındaki Arjantinli oyuncu da Türkiye'ye sıcak bakıyor. Silvestre'nin yıllık maliyetinin 3 milyon Euro'yu geçmeyecek olması Beşiktaş'ı istekli kılıyor. (Fotomaç)

        27

        ASTORI'DE FLAŞ GELİŞME
        Yeni sezon öncesi kadrosunu bir stoper, bir kanat, bir de golcü takviyesiyle güçlendirmek isteyen Galatasaray’da mesai, dur durak bilmeden devam ediyor. Son olarak İtalya’ya yönelen Sarı-Kırmızılılar, Mancini’nin devre arasından beri istediği Davide Astori’nin transferini bitirmek için kolları sıvadı. Cagliari Başkanı Cellino’nun, İngiltere’den Leeds United’ı satın alması sonucu ağırlığı buraya verip, İtalyan kulübündeki değerli oyuncuları elden çıkarmak istemesi, Aslan’ın iştahını kabartmış durumda... (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ